مقاله تهیه ی فرمولاسیون های غذایی در شرایط اضطراری (غذا در پدافند غیر عامل)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه ی فرمولاسیون های غذایی در شرایط اضطراری (غذا در پدافند غیر عامل) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه ی فرمولاسیون های غذایی در شرایط اضطراری (غذا در پدافند غیر عامل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه ی فرمولاسیون های غذایی در شرایط اضطراری (غذا در پدافند غیر عامل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه ی فرمولاسیون های غذایی در شرایط اضطراری (غذا در پدافند غیر عامل) :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
یکی از مهمترین جوانب، در مجموعه اقدامات پیشگیرانه پدافند غیر عامل، نحوه تامین غذا در شرایط اضطراری است. طی مراحل اولیه شرایط اضطراری، در اثر از بین رفتن سرویسهای زیر بنایی و عدم دسترسی به لوازم آشپزی، استفاده از مواد غذایی ویژه ی شرایط اضطراری (Emergency Food Product, EFP) اهمیت بسیار بالایی پیدا میکند. مواد غذایی اضطراری اصطلاحی است که گسترهای از محصولات نظیر بیسکویتهای غنی شده، بارهای غذایی فشرده و خمیرهای مغذی را در بر می گیرد. این نوع مواد غذایی به آسانی حمل و سریع مصرف میشوند. در جدول زیر به اختصار برخی از ترکیبات و ویژگی های مهم EFP بیان می شود: ظاهر- قطعات مربع شکل، متراکم، سفید تا کرم رنگ، عاری از رنگ مصنوعی. طعم و بو- شیرین، بدون بوی خارجی (در صورتیکه طعم دهنده استفاده نشود). بافت – بسته به نوع فرایند متفاوت است، در بهترین حالت پس از حل شدن در آب حالت فرنی دارد. اندازه- ۹ قطعه، محتوی ۲۱۰۰ کیلو کالری، وزن ۴۵۰ گرم. چربی – ۲۲ % وزن کل، تقریبا ۴۰ % کالری کل، ۹تا ۱۲ گرم در هر قطعه.پروتئین – نباید کمتر از ۶۳ و بیشتر از ۸۰ گرم وزن کل باشد ( ۸ تا ۹ گرم در هر قطعه). کربوهیدرات – ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم در هر ۱۰۰۰ کالری. رطوبت – ۹/۵% فعالیت آبی ۰/۶ ماندگاری- ۳۷ ماه تا ۵ سال. هر چند EFP ها برای شرایط اضطراری و به جهت تامین انرژی و مواد مغذی طراحی شده اند، اما عدم توانایی برای حفظ ریز مغذیها برای طولانی مدت سبب شده که بسیاری از ترکیبات ضروری طی نگهداری از بین روند و بدن انسان بعد از ۱۵ روز مصرف این محصول دچار سوء تغذیه شود. لذا پیشنهاد می گردد، به جهت بهبود کارایی این محصولات برخی از ویتامینها و ریزمغذی ها به صورت انکپسوله در فرمولاسیون استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.