مقاله تأثیر کودهای آلی کمپوست بر عملکرد زعفران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر کودهای آلی کمپوست بر عملکرد زعفران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر کودهای آلی کمپوست بر عملکرد زعفران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کودهای آلی کمپوست بر عملکرد زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر کودهای آلی کمپوست بر عملکرد زعفران :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در حال حاضر تولید محصولات کشاورزی بر پایه مصرف سوخت های فسیلی و دیگر منابع محدود و تجدیدناپذیر استواراست از این رو نگرانی های فزاینده ای در مورد کاهش باروری خاک، اثرات نامطلوب زیست محیطی کودهای شیمیایی، کاهشارزش غذایی محصولات و پایداری تولیدات کشاورزی وجود دارد. از آنجایی که محصول زعفران به عنوان گران ترین محصولکشاورزی و ادویه ای جهان جایگاه ویژه ای در بین محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد و به نوعی ایران بزرگ ترینتولیدکننده و صادرکننده زعفران در جهان است. از این رو در زراعت زعفران استفاده از کودهای آلی به عنوان ابزاری جهتنیل به عملکرد بیشتر در واحد سطح می باشد؛. لذا از آن جا که رویکرد جهانی در تولید گیاهان دارویی به سمت استفاده ازنظام های کشاورزی پایدار و به کارگیری روش های مدیریتی آنها نظیر کاربرد کودهای آلی و زیستی به منظور ارتقاء عملکردکمی و کیفی گیاهان دارویی می باشد، در مدیریت صحیح استفاده از کمپوست علاوه بر تأمین عناصر غذایی مورد نیاز گیاهباید جنبه های زیست محیطی نیز مورد توجه قرار گیرد. با توجه به تأثیر مطلوب کمپوست بر خصوصیات خاک و همچنینبا در نظر گرفتن اهمیت گسترش کشت گیاهان دارویی به ویژه به روش ارگانیک، لذا اهمیت این موضوع دو چندانمی گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.