مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴، تحت شرایط اقلیمی شهرستان ایوان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴، تحت شرایط اقلیمی شهرستان ایوان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴، تحت شرایط اقلیمی شهرستان ایوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴، تحت شرایط اقلیمی شهرستان ایوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴، تحت شرایط اقلیمی شهرستان ایوان :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
کودهای بیولوژیک از جمله نهاده های طبیعی هستند که می توانند به عنوان مکمل یا جایگزین کودهای شیمیایی در کشاورزی پایداربه کار برده شوند. به منظور بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک بر اجزای عملکرد و عملکرد ذرت، آزمایشی به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار در شهرستانایوان در سال ۱۳۹۰ انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل کودبیولوژیک، نیتروژنه با ۴ سطح (نیتروکسین، نیتروکارا، سوپرنیتروپلاس و شاهد) و کود بیولوژیک فسفره با ۴ سطح (بیوفسفر، فسفات بارور ۲فسفات بارور ۳ و شاهد) بود. نتایج تجزیه واریانس صفات مورد بررسی نشان داد که با مصرف سوپر نیتروپلاس عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، تعداد ردیف دانه در بلال، تعداد دانه در ردیف و وزن هزار دانه گیاه ذرت، به ترتیب به مقدار ۱۱۸۷۴ کیلوگرم در هکتار، ۲۰۹۰۷ کیلوگرم در هکتار ۱۶/۹ عدد، ۴۹/۷ عدد و ۳۵۸/۱ گرم به دست آمد. با مصرف فسفات بارور ۲ عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و وزن هزار دانه به ترتیب به مقدار ۱۱۹۹۸ کیلوگرم در هکتار، ۲۰۳۳۰ کیلوگرم در هکتار و ۳۷۵/۳ گرم بدست آمد. در مورد تعداد ردیف دانه در بلال و تعداد دانه در ردیف نیز بیشترین مقدار با مصرف فسفات بارور ۳ به ترتیب به مقدار ۱۵/۹ و ۴۷/۸ عدد به دست آمد. اثر متقابل کود زیستی نیتروژنه در کود زیستی فسفره نیز بر صفات وزن هزار دانه در حالت مصرف تلفیقی نیتروکارا + فسفات بارور ۲ به مقدار ۴۰۰/۴ گرم و بیشترین تعداد دانه در ردیف بلال در حالت مصرف تلفیقی فسفات بارور ۳+ سوپرنیتروپلاس به مقدار ۵۳ به دست آمد. به طور کلی نتایج به دست آمده از این بررسی نشان داد استفاده از منابع مختلف کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره از طریق بهبود اجزای عملکرد باعث افزایش عملکرد دانه ذرت می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.