مقاله پروتئومیکس اپوپوپلاستی گیاه لیموترش ( Citrus aurantifola) در پاسخ به سویه ایرانی باکتری بیماری زای عامل شانکر مرکبات ( XanthomonasCitri)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پروتئومیکس اپوپوپلاستی گیاه لیموترش ( Citrus aurantifola) در پاسخ به سویه ایرانی باکتری بیماری زای عامل شانکر مرکبات ( XanthomonasCitri) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروتئومیکس اپوپوپلاستی گیاه لیموترش ( Citrus aurantifola) در پاسخ به سویه ایرانی باکتری بیماری زای عامل شانکر مرکبات ( XanthomonasCitri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروتئومیکس اپوپوپلاستی گیاه لیموترش ( Citrus aurantifola) در پاسخ به سویه ایرانی باکتری بیماری زای عامل شانکر مرکبات ( XanthomonasCitri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروتئومیکس اپوپوپلاستی گیاه لیموترش ( Citrus aurantifola) در پاسخ به سویه ایرانی باکتری بیماری زای عامل شانکر مرکبات ( XanthomonasCitri) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بیماری شانکر باکتریایی مرکبات از جمله عوامل مخرب در اقتصاد کشاورزی به شمار می رود. علی رغم بروز خسارات اقتصادی ناشی از این بیماری، تاکنون وجوه مولکولی بیماری زایی آن و چگونگی پاسخ گیاه میزبان ناشناخته باقی مانده است. این موضوع، درخصوص سویه های ایرانی باکتری بیماری زای شانکر مرکبات که دارای ژنتیک متفاوتی از نظر دامنه میزبانی و بیماری زایی نسبت به سایر سویه های گزارش شده هستند از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد این مطالعه به بررسی پروتئین های پاسخ دهنده به عامل بیماری می پردازد. دراین مطالعه گیاهان لیموترش با باکتری عامل بیماری الوده سازی شد و سپس درفاصله زمانی ۱،۴،۷ روز پس از آلوده سازی نمونه برداری شد. عصاره آپوپلاستی از طریق اینفیلتراسیون عصاره گیری شد و سپس استخراج پروتئین و الکترفورز دو بعدی انجام گرفت. ژل ها بانرم افزار Melanei6.0 آنالیز ژل ها انجام پذیرفت. نتایج نشان می دهد که پروتئوم اپوپلاست گیاه در پاسخ به این بیماری تغییر کرده است به طوریکه تعداد ۱۵۶ لکه پروتئینی شناسایی شد که از این تعداد ۳۴ لکه پروتئینی تفاوت معنی داری در مقایسه با شاهد ازخود نشان دادند.این لکه ها از روی ژل جداسازی شده و برای شناسایی با اسپکتروفتومتری جرمی ارسال شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.