مقاله تاثیر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشدی و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شهرستان ایوان غرب


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشدی و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شهرستان ایوان غرب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشدی و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شهرستان ایوان غرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشدی و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شهرستان ایوان غرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشدی و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شهرستان ایوان غرب :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر کود نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی واقع در ۱۵ کیلومتریشهرستان ایوان غرب واقع در ۴۰ کیلومتری شمال غربی استان ایلام، در سال ۱۳۹۱ اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی شامل سطوح کود شیمیایی نیتروژنه از منبع اوره در ۴ سطح (صفر، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ کیلوگرم اوره در هکتار) و تلقیح بذر با باکتریهای محرک رشد در چهار سطح شامل: (عدم تلقیح بذر به عنوان شاهد، تلقیح بذر با باکتری سودوموناس پوتیدا استرین ۱۸۶ ، ازتوباکتر کروکوکوم استرین ۵ و آزوسپیریلوم لیپوفروم استرین OF) بود. نتایج این بررسی نشان داد که کود نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری، تأثیر معنید اری بر تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در بوته و عملکرد بیولوژیک داشت. علاوه بر اثر نیتروژن و باکتری های محرک رشد، اثر متقابل تیمارهای آزمایشی بر عملکرد دانه و شاخص برداشت معنی دار بود. بیشترین عملکرد دانه با مصرف ۵۰ کیلوگرم اوره در هکتار و تلقیح بذر با آزوسپیریلوم (به مقدار ۳۱۸۲ کیلوگرم درهکتار) به دست آمد. به نظر می رسد عملکرد دانه در صورت تلقیح بذر با باکتری محرک رشد آزوسپریلوم در مقادیر کمترکود اوره می تواند افزایش یابد. همچنین در این آزمایش به جز صفت وزن هزار دانه، تمامی صفات همبستگی مثبت ومعنی داری با عملکرد دانه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.