مقاله تاثیر کازئینات سدیم بر خصوصیات رئولوژیکی نان حجیم بدون گلوتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کازئینات سدیم بر خصوصیات رئولوژیکی نان حجیم بدون گلوتن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کازئینات سدیم بر خصوصیات رئولوژیکی نان حجیم بدون گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کازئینات سدیم بر خصوصیات رئولوژیکی نان حجیم بدون گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کازئینات سدیم بر خصوصیات رئولوژیکی نان حجیم بدون گلوتن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بیماری سلیاک عدم تحمل دائمی به بعضی پرولامین های غلات می باشد .گلیادین گندم ،سکالین چاودار ،هوردنین جو و آونینیولاف در مکانیزم بیماری سلیاک درگیر میباشد .یکی از روشهای مهار اثرات بیماری رژیم غذایی بدون گلوتن در تمام طول عمربیمار است .هدف از این پژوهش بررسی اثر کارئینات سدیم بر خصوصیات رئولوژیکی و ویژگی نان حاصل بود . برای این منظورکازئینات سدیم در سطوح ۰و ۲ و ۴ %به فرمولاسیون اضافه شد.نتایج آزمایشات روی نان ها نشان داد که تیمار حاوی کازئینات سدیم%۴ بیشترین مقدار جذب آب را نسبت به تیمارهای دیگر داشته و بازدهی خمیر حاصله از بقیه بیشتر است .افزودن کازئینات سدیم%۲ که سبب کاهش سفتی بافت مغز نان نسبت به نمونه شاهد داشت تیمار حاوی کازئینات سدیم در هر یک از روزهای نگهداری و در نهایت پس از ۳ روز نگهداری بطور معنی دار کمترین سفتی و کمترین میزان بیاتی را داشته است.تیمار حاوی کازئینات سدیم بازدهی نان بیشتری نسبت به نمونه شاهد داشته است.افت وزن نان حاوی کازئینات سدیم تفاوت معنی داری با نمونه شاهد داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.