مقاله تاثیر کود بیولوژیک مایکوریزا به همراه کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم (رقم سرداری) در استان کرمانشاه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کود بیولوژیک مایکوریزا به همراه کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم (رقم سرداری) در استان کرمانشاه دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کود بیولوژیک مایکوریزا به همراه کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم (رقم سرداری) در استان کرمانشاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کود بیولوژیک مایکوریزا به همراه کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم (رقم سرداری) در استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کود بیولوژیک مایکوریزا به همراه کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم (رقم سرداری) در استان کرمانشاه :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
بهبود جذب عناصر غذایی با روش های زیستی، از اصول کشاورزی پایدار بوده و یکی از راه های تثبیت و افزایش عملکرد می باشد. این تحقیق به منظور بررسی اثر قارچ مایکوریزا به عنوان کود بیولوژیک در سطوح مختلف کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم سرداری انجام شد. آزمایش بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در شهرستان کنگاور اجرا گردید. تیمارها شامل مصرف کود شیمیایی فسفر در سه سطح (میزان مصرف رایج منطقه = ۱۰۰ کیلوگرم)، ( ۲۵ % بالاتر از مصرف رایج منطقه = ۱۲۵ کیلوگرم)، ( ۲۵ % پایین تر از مصرف رایج منطقه = ۷۵ کیلوگرم)، و تیمار مایکوریزا در دو سطح (مصرف و عدم مصرف) در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم سرداری تحت تاثیر تیمارهای کودی قرار گرفتند. بطوریکه اثر مایکوریزا و فسفر به تنهایی بر روی صفاتارتفاع بوته و تعداد سنبله در بوته معنی دار نشدند. ولی در تاثیر متقابل مایکوریزا و فسفر، ارتفاع بوته و تعداد سنبله در بوته بطور معنی داری افزایش یافت. در صفت تعداد سنبلچه در سنبله تیمار مایکوریزا معنی دار نشده و تیمار فسفر و تاثیر متقابل مایکوریزا و فسفر معنی دار گردید. همچنین عملکرد دانه در تیمار کودی مایکوریزا معنی دار نشده و در تیمار های فسفر و تاثیر متقابل مایکوریزا و فسفر بصورت معنی دار افزایش یافت. به طور کلی با توجه به نتایج حاصل از این آزمایش می توان انتظار داشت که استفاده توام مایکوریزا و فسفر در سطح ۲۵ % پایین تر از مصرف رایج منطقه و استفاده از فسفر به تنهایی در سطح ۲۵ % پایین تر از مصرف رایج منطقه جذب دیگر عناصر غذایی را بهبود بخشیده و در نهایت باعث پایداری و افزایش عملکرد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.