مقاله بیماری ویروسی لکه سفید (wssv) و اثر درجه حرارت آب بر میزان بروز آن در میگو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بیماری ویروسی لکه سفید (wssv) و اثر درجه حرارت آب بر میزان بروز آن در میگو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بیماری ویروسی لکه سفید (wssv) و اثر درجه حرارت آب بر میزان بروز آن در میگو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیماری ویروسی لکه سفید (wssv) و اثر درجه حرارت آب بر میزان بروز آن در میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بیماری ویروسی لکه سفید (wssv) و اثر درجه حرارت آب بر میزان بروز آن در میگو :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
بیماری لکه سفید (wssv) یکی از مهمترین بیماریهای آبزیان و بخصوص میگوهای پرورشی است.در این تحقیق اثرات آب با میزان شیوع و تلفات این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور ویروس لکه سفید،در دو دوز مختلف (پائین و بالا)به میگوهای وانامی بصورت عضلانی (IM) تزریق شد.پس از آن میگوها در ۴ گروه ۱۰ تائی (برای هر دوز) در دماهای متفاوت قبل و بعد از تزریق نگهداری شدند.گروه اول (A) در دمای نگهداری قبل و بعد از تزریق ۳۰ درجه سانتیگراد وگروه دوم (B) در دمای نگهداری قبل از تزریق ۳۰ و بعد از تزریق ۲۵ درجه سانتیگراد موردمراقبت قرار گرفتند. همچنین میگوهای گروه سوم (C) در دمای قبل از تزریق ۲۵ درجه و بعد از آن ۳۰ درجه سانتی گراد وگروه چهارم (D) نیز در دمای قبل و بعد از تزریق ۲۵ درجه سانتی گراد مورد مراقبت بودند. پس از تزریق ویروس لکه سفید، هر ۱۲ ساعت یکبار بررسی میگوها از نظر بروز علائم بیماری انجام شد . در پایان آزمایش میگوهای تلفاتی و زنده جمع آوری و شمارش شده و با تکنیک ایمنو فلورسانس غیر مستقیم ، از نظر ابتلا به بیماری لکه سفید مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج این تحقیق نشان داد که،تلفات در میگوهای گروه اول و سوم که با دوز پائین ویروس تلقیح شده بودند،در پایان آزمایش بهترتیب درحدود ۱۰ و ۲۷ درصد ولی نتیجه تست تشخیص بیماری در هر دو گروه میگوها منفی بود،در حالیکه در گروه دوممیگوها ۷۲ تا ۹۶ ساعت و در گروه چهارم ۸۴ تا ۱۵۰ ساعت پس از تزریق همگی تلف شدند. از طرفی تلفات در میگوهایگروه اول و سوم با دوز بالای تلقیح ویروس ، به ترتیب ۱۰ تا ۲۰ درصد بود. این میزان در گروه دوم و چهارم، ۶۰ ساعتپس از تزریق به ۱۰۰ درصد رسید.در این دسته نیز ، هیچیک از میگوهای گروه اول و سوم بیمار تشخیص داده نشدند.نتایج این آزمایش نشان می دهد، افزایش دمای آب به ۳۰ درجه سانتیگراد پس از ورود ویروس لکه سفید به بدن میگو ازبروز تلفات به واسطه ابتلا به این بیماری جلوگیری می کند، به علاوه دمای ۳۰ درجه سانتیگراد قبل از تلقیح ویروس در جلوگیری از ابتلا به WSSD تأثیری ندارد(هیچ یک از میگوها در هردو گروه A و C مبتلا به بیماری تشخیص داده نشدند). به این ترتیب می توان نتیجه گرفت،بروز بیماری لکه سفید و یا لااقل تکثیر این ویروس با افزایش دمای آب به۳۰ درجه ، در بدن میگو متوقف شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.