مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف بنزیل آمینوپورین بر روی رشد نوساقه در انگور رقم تامپسون سیدلس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف بنزیل آمینوپورین بر روی رشد نوساقه در انگور رقم تامپسون سیدلس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف بنزیل آمینوپورین بر روی رشد نوساقه در انگور رقم تامپسون سیدلس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف بنزیل آمینوپورین بر روی رشد نوساقه در انگور رقم تامپسون سیدلس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف بنزیل آمینوپورین بر روی رشد نوساقه در انگور رقم تامپسون سیدلس :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
انگور (Vitis vinifera) از مهم ترین محصولات باغی در سراسر دنیا است. تکثیر انگور از طریق بذر، خوابانیدن شاخه، قلمه و کشت بافت صورت می گیرد. در تمام روشهای مرسوم تکثیر موانع هتروزیگوسیتی، فضا، زمان و خواب بذر، عملکرد را محدود می سازد. کشت بافت به عنوان ابزاری جهت تولید ماده گیاهی اولیه انگور (عاری از بیماری، کلونهای انتخابی و محلی و هیبریدهای جدید) به کار می رود. محرک اصلی برای تولید ساقه نابجا در ریزنمونه جوانه کناری، جداسازی فیزیکی ریزنمونه از گیاه والد و تنظیم کننده های رشد می باشد. در این آزمایش به بررسی اثر چهار سطح BAP (صفر، ۲،۱ و ۴ میلی گرم در لیتر) برروی سرعت رشد انگور در ۴ تکرار پرداخته شد. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین سطوح مختلف BAP از نظر تاثیر بر رشد نوساقه جوانه کناری وجود دارد. سطح ۴ میلی گرم در لیتر BAP به عنوان موثرترین سطح شناخته شد. همچنین بهترین خط رگرسیون برای پیش بینی نرخ رشد ساقه حاصل از جوانه کناری ترسیم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.