مقاله ارزیابی و مدیریت ریسک آلودگی هوا در انبار ها و مخازن ذخیره سازی نفت و پهنه بندی آلودگی هوا با استفاده از GIS (مطالعه موردی:انبار مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی یزد)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و مدیریت ریسک آلودگی هوا در انبار ها و مخازن ذخیره سازی نفت و پهنه بندی آلودگی هوا با استفاده از GIS (مطالعه موردی:انبار مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی یزد) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مدیریت ریسک آلودگی هوا در انبار ها و مخازن ذخیره سازی نفت و پهنه بندی آلودگی هوا با استفاده از GIS (مطالعه موردی:انبار مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مدیریت ریسک آلودگی هوا در انبار ها و مخازن ذخیره سازی نفت و پهنه بندی آلودگی هوا با استفاده از GIS (مطالعه موردی:انبار مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مدیریت ریسک آلودگی هوا در انبار ها و مخازن ذخیره سازی نفت و پهنه بندی آلودگی هوا با استفاده از GIS (مطالعه موردی:انبار مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی یزد) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
مخازن و انبارهای ذخیره سازی فرآوردههای نفتی یکی از منابع مهم تولید آلودگی هوا هستند. لذااین مطالعه، با هدف شناسایی، ارزیابی و مدیریت ریسک زیست محیطی آلودگی هوا در انبار مرکز شرکت پخش فرآوردههای نفتی یزد به انجام رسید. در این مطالعه از روش FTA جهت شناسایی ریسکهای زیست محیطی و از روش E-FMEA جهتارزیابی ریسکها استفاده شد.
نتایج این ارزیابی نشان میدهد مهمترین علل ایجاد آلودگی هوا در انبار نفت یزد، تبخیر عملیاتی و تنفسیبا PRN 063 و ۰۸۳ ، تبخیر عملیاتی فرآورده در قسمت سکوهای بارگیری با ۳۶۰RPN و آب بند نبودن اتصالات با ۱۸۰PRN در قسمت خطوط انتقال است. پس از شناسایی و ارزیابی ریسک زیست محیطی آلودگی هوا، با استفاده ار نرم افزار GIS اقدام به پهنه بندی آلودگی هوا و تهیه نقشه خطر آلودگی هوا بر روی سایت انبار نفت گردید. نتایج این پهنه بندی نشان میدهد بیشترین میزان آلودگی هوا NMTHC در قسمت مخازن و بیشترین SO2 در ضلع جنوب شرقی انبار است. همچنین به منظور حذف، کنترل، پیشگیری و کاهش ریسکهای زیست محیطی و خطرات احتمالی، بر اساس مقایسه نتایج حاصل از ارزیابی ریسک،راهکارهای مدیریت ریسک برای انبار نفت شهید صدوقی یزد از قبیل اجرای طرح کهاب پیشنهادگردید. بدیهی است مدیریت، سازمان دهی، هدایت و کنترل فعالیت ها به منظور کاهش ریسکهای زیست محیطی، از نتایج عمده این مطالعه میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.