مقاله تاثیر پرایمینگ بذر بر رشد و کیفیت لوبیا قرمز رقم گلی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پرایمینگ بذر بر رشد و کیفیت لوبیا قرمز رقم گلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پرایمینگ بذر بر رشد و کیفیت لوبیا قرمز رقم گلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پرایمینگ بذر بر رشد و کیفیت لوبیا قرمز رقم گلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پرایمینگ بذر بر رشد و کیفیت لوبیا قرمز رقم گلی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در بسیاری از مناطق زراعی یکی از دلایل اصلی استقرار ضعیف گیاهچه و عملکرد ضعیف محصول در نتیجه شرایطنامطلوب محیطی برای جوانه زنی بذر و رویش گیاهچه می باشد، اما جوانه زنی سریع گیاهچه می تواند موجب رویش وتولید ریشه های عمیق گردد، پیش از آن که لایه های فوقانی خاک، خشک شده و سله ببندد که درنتیجه محصولی خوبو عملکرد مطلوب و بالای محصول بدست می آید. هر عاملی که موجب تسریع جوانه زنی گردد در تولید محصول خوبمؤثر است. یکی از روش های کم هزینه پرایمینگ بذر میباشد . در همین راستا جهت بررسی اثر پرایمینگ بر جوانه زنیبذر لوبیا قرمز آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح آماری کاملا تصادفی در آزمایشگاه انجام شد. فاکتور اولپرایمینگ مقدماتی بود که شامل هیدروپرایمینگ به مدت ۱۴ ساعت روی بذر لوبیا و به مدت ۳ روز خشک کردن آن و فاکتور دوم پرایمینگ تکمیلی به مدت ۱۴ ساعت که شامل (۲H(2)O ،CaCl(2)،Control ،KH(2)PO(4) ،KCl ،GA(3 و سپس خشک کردن آن به مدت ۳ روز بود. نتایج نشان داد کاربرد کلرید کلسیم روی طول ریشه چه و در صد جوانه زنی اثر افزایشی داشت و در سطح ۱% معنی دار بود. و کاربرد جیبرلیک اسید روی طول ساقه چه اثر افرایشی داشت و در سطح%۱ درصد معنی دار بود. و بالاترین سرعت جوانه زنی تحت تاثیر آب بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.