مقاله بررسی اثر همزدن روی کمیت و کیفیت سلولز باکتریایی از استوباکتر زایلینیوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر همزدن روی کمیت و کیفیت سلولز باکتریایی از استوباکتر زایلینیوم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر همزدن روی کمیت و کیفیت سلولز باکتریایی از استوباکتر زایلینیوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر همزدن روی کمیت و کیفیت سلولز باکتریایی از استوباکتر زایلینیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر همزدن روی کمیت و کیفیت سلولز باکتریایی از استوباکتر زایلینیوم :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سلولز فراوان ترین پلیمر زیستی روی زمین و یکی از پرکاربردترین ترکیبات طبیعی در زندگی روزمره بشری است. تولید سلولز از میکروارگانیسم ها یکی از راه های تامین این ماده حیاتی است. سلولز میکروبی به علت ساختارهای میکروسکوپی مناسب قابلیت های بسیار بالاتری نسبت به سلولز گیاهی دارد که باعث شده علی رغم قیمت بالاتردر مصارف خاص ( مانند مصارف پزشکی و بهداشتی) مورد توجه قرار گیرد. تولید سلولز میکروبی به علت شرایط خاص (مانند سرعت پایین تولید، تبدیل میکروارگانیسم ها به سویه های غیر مولدو;.) وابستگی شدیدی به سیستم تولید دارد. در این گزارش، اثر همزدن بر میزان تولید سلولز باکتریایی با دو روش همزدن محیط کشت در فرمنتور و شیکینگ ظرف حاوی محیط کشت در شیکر انکویاتو بررسی شد. بررسی ها نشان داد که شیکینگ محیط کشت تولید سلولز را از ۰/۶۲ گرم بر لیتر به ۰/۳۸ گرم برلیتر کاهش داد و همزدن محیط کشت به وسیله همزن تولید سلولز را متوقف کرد. همزدن علاوه بر کاهش تولید سلولز باکتریایی موجب تشکیل سلولز به صورت گرانول های بی نظم می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.