مقاله بهبود عمر گلجایی ژربرا (Gerbera jamesonii cv. ‘Roseta) به کمک اسید آسکوربیک اسید مالیک و اسید سوکسینیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود عمر گلجایی ژربرا (Gerbera jamesonii cv. ‘Roseta) به کمک اسید آسکوربیک اسید مالیک و اسید سوکسینیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود عمر گلجایی ژربرا (Gerbera jamesonii cv. ‘Roseta) به کمک اسید آسکوربیک اسید مالیک و اسید سوکسینیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود عمر گلجایی ژربرا (Gerbera jamesonii cv. ‘Roseta) به کمک اسید آسکوربیک اسید مالیک و اسید سوکسینیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود عمر گلجایی ژربرا (Gerbera jamesonii cv. ‘Roseta) به کمک اسید آسکوربیک اسید مالیک و اسید سوکسینیک :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ژربرا با نام علمی (Gerbera jamesonii cv.‘Roseta) از خانواده آفتابگردان، از جمله ده گل برتر دنیا بوده و در صنعت جهانی گل از اهمیت خاصی برخوردار است. عمر گلجایی ژربرا در اثر حمله ی میکروارگانیسم ها که باعث انسداد آوندی و القای تولید اتیلن می شوند، کاهش می یابد و یافتن راه حلی جهت رفع این مشکل ضروری به نظر می رسد. این آزمایش بر پایه ی طرح کاملاً تصادفی با ۱۰ تیمار شامل اسید آسکوربیک در ۳ سطح (۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در لیتر)، اسید سوکسینیک در ۳ سطح (۲، ۴ و ۶ میلیمول) و اسید مالیک در ۳ سطح (۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در لیتر) در کنار تیمار شاهد، ۳ تکرار و ۳۰ کرت و هر کرت ۴ شاخه گل و در مجموع ۱۲۰ شاخه گل درآزمایشگاه ارزیابی عمر گلجایی در شرایط فتوپریود ۱۲ ساعت، شدت نور ۲۰-۱۵ میکرومول بر ثانیه بر مترمربع، رطوبت نسبی ۶۰ تا ۷۰ درصد و دمای ۲±۲۰ درجهی سانتیگراد انجام شد. در این آزمایش عمر گلجایی، کاهش وزن تر، پروتئین گلبرگ، شمارش باکتری محلول گلجای و فعالیت آنزیم SOD بررسی شد. نتایج نشان داد که این ۳ ماده تأثیر معنی داری روی برخی خصوصیات پس از برداشت ژربرا داشتند. اسید آسکوربیک ((A(2 در غلظت ۲۰۰ میلیگرم در لیتر، بیشترین تأثیر را روی صفاتی از قبیل عمر گلجایی، جمعیت باکتری در محلول، کاهش وزن تر، پروتئین گلبرگ دارد و به عنوان تیمار برتر در این پژوهش شناخته می شود. ضمناً اسید مالیک ((M(1) با غلظت ۱۰۰ میلیگرم در لیتر، اسید سوکسینیک ((S(1) در غلظت ۲ میلی مول، از بین غلظت های مختلف ۲ ترکیب قابل توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.