مقاله بررسی الگوی پروتینی لاین های خالص گندم نان تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی الگوی پروتینی لاین های خالص گندم نان تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی الگوی پروتینی لاین های خالص گندم نان تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی پروتینی لاین های خالص گندم نان تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی الگوی پروتینی لاین های خالص گندم نان تحت تنش شوری :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سالانه سهم بزرگی از پتانسیل کشاورزی کشور به تولید گندم اختصاص می یابد با این حال عدم خودکفایی ایران در تولید گندم نشان دهنده ضعف مدیریت در استفاده از نهاده های تولید با بهره وری بهینه و نبود ارقام مطلوب جهت کشت در شرایط اقلیمی ایران است. این پژوهش با هدف بررسی و مقایسه پروتئین های سنتز شده در نتایج تلاقی دو گونه حساس و مقاوم گندم، تحت شرایط تش شوری و عدم تنش، با استفاده از الکتروفورز دو بعدی به منظور شناسایی پروتئین های دخیل در ایجاد تحمل تنش شوری صورت گرفته است به این منظور سه ژنوتیپ از نتایج نسل هفتم گندم نان به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو تیمار ۲۰۰ میلی مولار Nacl و شاهد بدون نمک در سه تکرار در محیط هیدروپونیک هوگلند و در شرایط محیطی تقریبا کنترل شده( اتاقک رشد دمای متوسط۳۰ درجه سانتی گراد و ۱۲ ساعت طول روز باشدتh40000-30000Im.cm-2) اجراشد. در ۱۵ روز ، پس از اعمال تنش کامل، از گیاهان تحت تنش و شاهد اقدام به نمونه برداری از برگ جهت استخراج پروتئین گردید. الکتروفورز دوبعدی پروتئین های استخراج شده منجر به شناسایی ۱۶ پروتین دخیل در بروز پاسخ به تنش شوری در ژنوتیپ های متحمل و حساس گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.