مقاله بررسی شرایط مناسب استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شرایط مناسب استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شرایط مناسب استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شرایط مناسب استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شرایط مناسب استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
دانه کلزا بعد از سویا و نخل روغنی مقام سوم را در تأمین روغن نباتی و مقام پنجم را در تأمین پروتئین جهان به خود اختصاص داده است. کنجاله کلزا دارای ۴۳-۳۸ درصد پروتئین بوده و از نظر کیفی پروتئین های آن ترکیبی از اسیدهای آمینه مناسب و در حد دانه های غلات می باشد. تولید ایزوله پروتئینی در واقع هم موجب استفاده بهینه از کنجاله کلزا گردیده و هم بعنوان منبع انرژی و پروتئین جهت تقویت و غنی سازی اکثر مواد غذایی می تواند به کار رود. جهت تهیه ایزوله پروتئینی کلزا می بایست ترکیبات فنلی و فیتاتهای کنجاله در مراحل استخراج جدا شوند. از آنجائیکه استخراج پذیری و رسوب پروتئین های کنجاله کلزا و همچنین کاهش ترکیبات فنلی تابعی از pH بوده، لذا در این تحقیق رقم کلزای (PF(7045. 91، با اعمال دو تیمار pH استخراج پروتئین در سه سطح (۱۰، ۱۱ و ۱۲) و pH ترسیب پروتئین نیزدر سه سطح (۴/۵، ۵/۵ و ۶/۵) در نظر گرفته شد. ضمن تعیین شرایط بهینه تولید ایزوله پروتئینی بعضی از خواص کیفی آن نیز مشخص گردید. نتایج نشان داد، بهترین شرایط جهت تهیه ایزوله پروتئینی استخراج در شرایط قلیایی با pH=12 و رسوب پروتئین در نقطه pH=5/5 بوده است. در این شرایط ایزوله تولیدی دارای ۸۹/۱ درصدپروتئین با مقدار وزنی ۱۵/۳ درصد (براساس وزن اولیه کنجاله ) بود. همچنین مقدار اسیدفیتیک ایزوله در این شرایط بسیار کم و در حد ۰/۴ درصد بود. مقدار گلوکوز ینولات کنجاله مصرفی و ایزوله پروتئینی حاصل درحد بسیار پایین و در همه شرایط غیرقابلاندازه گیری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.