مقاله بررسی عوامل افزاینده میزان کلروفیل در کشت گیاه ریحان بنفش


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل افزاینده میزان کلروفیل در کشت گیاه ریحان بنفش دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل افزاینده میزان کلروفیل در کشت گیاه ریحان بنفش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل افزاینده میزان کلروفیل در کشت گیاه ریحان بنفش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل افزاینده میزان کلروفیل در کشت گیاه ریحان بنفش :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
ریحان بنفش گیاهی دارویی ،ادویه ای و منبعی از اسانس برای استفاده در موادغذایی و باغ های زینتی استفاده می شود برگهای تازه و یا خشک آن را به عنوان عطردهنده ویا ادویه به انواع سس ،سالاد ،نوشابه و شیرینی می افزایند. این تحقیق در تابستان سال ۱۳۹۲ در همدان انجام شد. آزمایش مزرعه ای بصورت فاکتوریل با استفاده از طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار اجرا گردید. در این تحقیق به منظور حفظ سلامت جامعه بشری ومحیط زیست از کودهای بیولوژیک استفاده شد. فاکتورهای آزمایش شامل : قارچ مایکوریزا Glomus mosseae، باکتری Azotobacter chroococcum و ورمی کمپوست بودند هر کدام در دوسطح ،مصرف و عدم مصرف اعمال شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که کودهای بیولوژیک بروی کلروفیل ریحان بنفش اثر معنی دار داشتند که اثرمتقابل سه گانه، مایکوریزا، ازتوباکتر و ورمی کمپوست باعث بیشترین افزایش میزان کلروفیل ریحان بنفش نسبت به شاهد شد، ،کلروفیل a در سطح (p<5%)، کلروفیل b؛(p<1%)، کلروفیل (a+b)؛(p<1%) معنی دار بودند، کودهای بیولوژیک نقش افزاینده ای روی رشد و درنتیجه روی میزان کلروفیل ریحان بنفش دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.