مقاله بررسی فرآیند تولید و ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فرآیند تولید و ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فرآیند تولید و ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرآیند تولید و ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فرآیند تولید و ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
عناب یاخرمای قرمز گیاهی است از خانواده رامناسه که در کتب فارسی و در طب سنتی به نام عناب تبر خون، شیلانه،شیلان ، سیلانه،شیلانگ شناخته می شود عناب به عنوان یک گیاه دارویی و با خواص غذایی بالا به صورت تازه و خشک مصرف می شود . این میوه سرشار از فتوکمیکالها وخواص آنتی اکسیدانی و ویتامین C است در بریتانیا عناب را به صورت خشک شده و یا به صورت آب نبات های طعم دار همراه با چای عصر میل می نمایند.در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه عناب را مورد استفاده قرار می دهند. در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکهاستفاده می شود و در آفریقا از آن کیک درست می کنند. عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفادهمی شود اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می نمایند .لذا با توجه به اینکهتحقیقات خاصی تاکنون بر روی میوه عناب انجام نشده ونبود تنوع فرآورده های عناب در ایران و خواص دارویی منحصربهفردآن ,تولید محصولات جدید برای افزایش تمایل به مصرف وافزایش بهره وری این محصول به منظور توسعه کاربردهایصنعتی محصول عناب، تولید دمنوش گیاهی عناب از لحاظ خواص تغذیه ای و دارویی آن در توسعه محصولات فراسودمندو غذا دارو لازم و ضروری به نظر میرسد.لذا دمنوش گیاهی عناب علاوه بر دارا بودن خواص تغذیه ای و دارویی عناب به عنوان یک محصول جدید و در دسترسقابلیت تولید و مصرف در بازارهای داخلی و خارجی را خواهد داشت. در این تحقیق بهترین روش فرآوری و تهیه دمنوشگیاهی عناب با تکیه بر روش آماده سازی اولیه، استخراج عصاره وخشک کردن بادو روش آون,اسپری درائینگ وترکیب آنبا چای طبیعی وچای ترش و بسته بندی مناسب مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت و بهترین تیمارها بر اساس داده هایآزمایشگاهی و آنالیزآماری داده ها برای تولید نهایی محصول تعیین گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.