مقاله بررسی مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
کود دامی ضمن تامین عناصر غذایی با افزایش ظرفیت نگهداری رطوبت در خاک باعث افزایش عملکرد گیاهان داروییمیشود. با توجه به اهمیت کیفیت در گیاهان دارویی، مروری بر نقش کوددامی در افزایش عملکرد، کیفیت، میزان اسانسو شاخصهای شیمیایی آن درگیاه دارویی زیره سبز مورد بررسی قرار گرفت. گزارشات بیانگر تاثیر شرایط محیطی وحاصلخیزی خاک بر میزان ماده موثره و اسانس زیره و تاثیر مثبت مصرفت عناصر کم مصرف درخاک می باشد. کود دامیحاوی اکثر عناصر ریز مغذی است که میتواند باعث افزایش ماده موثره و بهبود کیفیت در گیاهان دارویی شود. لذا مدیریتکود و تغذیه مناسب گیاه یک عامل اصلی در زراعت گیاهان دارویی میباشد. به طور کلی نیاز کودی این گیاه بسیار پایینبوده و نسبت به اکثر گیاهان زراعی کمتر میباشد نتایج بررسیها نشان داده مصرف کوددامی باعث افزایش عملکرد کمی وکیفی زیره سبز و باعث افزایش معنی دار عملکرد بیولوژیک شد. همچنین مصرف کوددامی باعث افزایش معنی داری درمیزان اسانس و شاخصهای کومین آلدهید، پاراسیمن و میرسن موجود در آن شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.