مقاله القای ریشه موئین در گیاه سنبل الطیب (Valeriana officinalis L.) با باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز( سویه A13)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله القای ریشه موئین در گیاه سنبل الطیب (Valeriana officinalis L.) با باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز( سویه A13) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله القای ریشه موئین در گیاه سنبل الطیب (Valeriana officinalis L.) با باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز( سویه A13) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله القای ریشه موئین در گیاه سنبل الطیب (Valeriana officinalis L.) با باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز( سویه A13)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله القای ریشه موئین در گیاه سنبل الطیب (Valeriana officinalis L.) با باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز( سویه A13) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: هدف از این تحقیق تولید ریشه های موئین به عنوان یک منبع توسعه یافته برای ترکیبات ثانویه در گیاه داروئی مهم سنبل الطیب می باشد. روش: ریز نمونه های (۱-۰/۵ سانتی متر) تهیه شده از بخش های مختلف (ریشه، هیپوکوتیل و برگ) گیاه سنبل الطیب با نام علمی Valeriana officinalis L. در اثر انتقال ژن های موجود در بخش T-DNA پلاسمید باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز منجر به تشکیل ریشه های موئین گردید. نتایج: بیشترین فراوانی تراریختی ریزنمونه ها ۹۳ درصد مربوط به برگ ها بود. انتقال موفقیت آمیز و پایداری ژن rolA-B از طریق PCR با استفاده ا زپرایمر های مربوط به آن تایید گردید. اندازه گیری وزن تر ریشه های موئین کشت شده در محیط مایع MS پایه( ساکارز۳ درصد) در شش کشت متوالی نشان داد که بیشترین میزان رشد بیومس ریشه ها مربوط به ماه اول می باشد. در تحقیق حاضر مشخص شد که سن ریز نمونه یک فاکتور مهم در میزان موفقیت تلقیح می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.