مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
با توجه به تغییر ذائقه مردم به سمت غذاهای آماده، استفاده از محصولاتی با ارزش تغذیهای مهم است. استفاده ازآرد سنجد با توجه به ترکیبات مفید و درمانی که دارد، می تواند یک محصول با کیفیت و ارزش تغذیه ای بهتر، تنوع در محصولات و حق انتخاب بیشتر مشتری به بازار عرضه گردد. در این پژوهش دونات ها با سطوح مختلف از آرد سنجد (۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۱۵ درصد) به جای آرد گندم قرار گرفت و آزمونهای فیزیکو شیمیایی شامل رطوبت، چربی، پروتئین، حجم PH و قند مطابق استاندارد ملی دونات و ارزیابی حسی به منظور ارزیابی خصوصیات کیفی دونات انجام گرفت. میزان رطوبت در شاهد و نمونه ۱۵ درصد به ترتیب ۲۰/۵۸ و ۱۶/۵۹ به دست آمد. همچنین میزان روغن در شاهد ۲۲/۰۶ و در نمونه ۳۴/۱۸ درصد بود. با این حال،پروتئین، pH، حجم و تخلخل دونات با افزایش درصد جایگزینی کاهش و قند، خاکستر و فیبر افزایش یافت. آنالیز نتایج حسی نشان داد که تیرهتر بودن رنگ دونات تاثیر منفی بر پذیرش کلی داشت. همچنین میزان چربی بیشتر دونات در نمونه های ۱۲ و ۱۵ درصد کمترین مقبولیت را داشت. نمونه ۹ درصد در میان سایر نمونه ها بیشترین امتیاز را درپذیرش کلی به دست آورد. آرد سنجد به دلیل دارا بودن ویژگی های عملکردی می تواند به عنوان یک افزودنیطبیعی و یک ترکیب غنیکننده در فرآیند تولید محصولات آردی از جمله دونات مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.