مقاله بررسی سطح نگرش کشاورزان پیرامون اثرات دورههای آموزشی- ترویجی برگزار شده در زمینه ی حفاظت، احیاء و توسعه منابع طبیعی (مورد مطالعه: منطقه ی آب شیرین شهرستان کاشان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سطح نگرش کشاورزان پیرامون اثرات دورههای آموزشی- ترویجی برگزار شده در زمینه ی حفاظت، احیاء و توسعه منابع طبیعی (مورد مطالعه: منطقه ی آب شیرین شهرستان کاشان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطح نگرش کشاورزان پیرامون اثرات دورههای آموزشی- ترویجی برگزار شده در زمینه ی حفاظت، احیاء و توسعه منابع طبیعی (مورد مطالعه: منطقه ی آب شیرین شهرستان کاشان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطح نگرش کشاورزان پیرامون اثرات دورههای آموزشی- ترویجی برگزار شده در زمینه ی حفاظت، احیاء و توسعه منابع طبیعی (مورد مطالعه: منطقه ی آب شیرین شهرستان کاشان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطح نگرش کشاورزان پیرامون اثرات دورههای آموزشی- ترویجی برگزار شده در زمینه ی حفاظت، احیاء و توسعه منابع طبیعی (مورد مطالعه: منطقه ی آب شیرین شهرستان کاشان) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
منابع طبیعی هر جامعه، ثروت آن جامعه محسوب شده که فقط به نسل حاضر تعلق نداشته، بلکه میراثی است کهمتعلق به تمامی آیندگان میباشد. از این رو حفاظت، احیاء و توسعه این منابع، وظایف مشترک نهادهای بین -المللی، دولتها، سازمانهای غیردولتی، تشکلهای محلی، بهرهبرداران و دوستداران طبیعت قلمداد می گردد.مطالعه حاضر با هدف بررسی سطح نگرش کشاورزان پیرامون اثرات دورههای آموزشی- ترویجی برگزار شدهدر زمینهی حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی انجام شده است. نمونهی آماری این تحقیق، ۲۱۶ نفر از کشاورزانمنطقه آبشیرین شهرستان کاشان میباشند. دادههای این پژوهش با استفاده از ابزار پرسشنامه که روایی آن بهوسیلهی پانل متخصصان و پایایی آن از طریق انجام مطالعه راهنما و محاسبهی ضریب آلفای کرونباخ تأیید شده بود، جمعآوری گردید. مقادیر آلفای کرونباخ برای بخشهای مختلف پرسشنامه بالاتر از ۰/۷ محاسبه گردید. مهمترین یافتههای این مطالعه نشان داد که بین متغیرهای سن، سطح تحصیلات و دسترسی به منابع اطلاعاتی بامتغیر وابستهی نگرش پیرامون اثرات دوره های آموزشی- ترویجی برگزارشده در حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی ارتباط مثبت و معنیداری در سطح ۰/۰۵ وجود دارد. همچنین متغیرهای مستقل سطح تحصیلات و دسترسی به منابع اطلاعاتی به طور تعاملی، توانایی توضیح حدود ۳۹ درصد از تغییرات متغیر وابسته ی نگرشپیرامون اثرات دوره های آموزشی- ترویجی برگزار شده را دارا می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.