مقاله بررسی تاثیر قارچ میکوریز، ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد اسانس، درصد اسانس و کلونیزاسیون ریشه گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر قارچ میکوریز، ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد اسانس، درصد اسانس و کلونیزاسیون ریشه گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر قارچ میکوریز، ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد اسانس، درصد اسانس و کلونیزاسیون ریشه گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر قارچ میکوریز، ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد اسانس، درصد اسانس و کلونیزاسیون ریشه گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر قارچ میکوریز، ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد اسانس، درصد اسانس و کلونیزاسیون ریشه گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر قارچ مایکوریزا، ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد اسانس، و درصد اسانس و کلونیزاسیون ریشه گیاه دارویی رازیانه آزمایشی در شرایط مزرعه ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۲ تیمار و ۳ تکرار در سال زراعی ۱۳۹۱-۱۳۹۰ در مزرعه کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا شد. در این آزمایش ورمی کمپوست در سه سطح شامل: v1 (عدم مصرف)؛ v2؛(۴ تن در هکتار) و v3؛ (۸ تن در هکتار)، قارچ میکوریز در دو سطح ((m(2 تلقیح و (m(1 عدم تلقیح) و اسید هیومیک نیز در دو سطح ((h(2 مصرف و (h(1 عدم مصرف) در نظر گرفته شد. نتایج حاصل نشان داد که اثر هر ۳ فاکتور اصلی ورمی کمپوست، مایکریزا و اسید هیومیک و نیز اثر متقابل ۳ جانبه بر عملکرد و درصد اسانس دانه در سطح احتمال یک درصد معنی دار گردید. (p001). در ادامه با بررسی نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس بیانگر آن بود که اثرات اصلی دو فاکتور تلقیح میکوریز و ورمی کمپوست در سطح احتمال یک درصد و هم چنین اثرات متقابل آن دو در سطح ۵ درصد بر درصد کلونیزاسیون ریشه رازیانه معنی دار گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.