مقاله بررسی تخلخل و رنگ دونات غنی شده با آرد سنجد با استفاده از تحلیل تصاویر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تخلخل و رنگ دونات غنی شده با آرد سنجد با استفاده از تحلیل تصاویر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تخلخل و رنگ دونات غنی شده با آرد سنجد با استفاده از تحلیل تصاویر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تخلخل و رنگ دونات غنی شده با آرد سنجد با استفاده از تحلیل تصاویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تخلخل و رنگ دونات غنی شده با آرد سنجد با استفاده از تحلیل تصاویر :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه با افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان، محصولات غذایی، میبایست طبق استانداردهای کیفی روز دنیا و با کیفیت بالاتر بهبازار عرضه گردد.روش تحلیل تصویر در صنعت غذا برای افزایش کیفیت و خصوصیات بافتی به دلیل دقت و سرعت بالا وغیرمخرب و کم هزینه بودن در حال گسترش است. در این پژوهش دونات ها با پنج سطح مختلف از آرد سنجد (۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۱۵) درصد) به جای آرد گندم قرار گرفت و آزمونهای بافت سنجی شامل تخلخل ورنگ مغز و پوسته با سه فاکتور *L*, a*, b نرم افزار Image اندازه گیری شد. نتایج حاکی از آن بود که با افزایش جایگزینی آرد سنجد فاکتور *b*,L چه در پوسته و چه در مغز دونات کاهش و فاکتور *a افزایش یافت. همچنین. تخلل در بافت نیز کاهش یافت. بررسی ها نشان داد که استفاده از آرد سنجد باعث کاهش تخلل در نمونه های دونات تولیدی می شود و بافتی منسجم تر و متراکم را نیز تولید می کند. همچنین رنگ پوسته و مغز دونات ها نسبت به نمونه شاهد تیره تر می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.