مقاله بررسی اثر عناصر کم مصرف آهن،روی وبر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم خربزه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عناصر کم مصرف آهن،روی وبر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم خربزه دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عناصر کم مصرف آهن،روی وبر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عناصر کم مصرف آهن،روی وبر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عناصر کم مصرف آهن،روی وبر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم خربزه :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
خربزه گیاهی جالیزی است که پس از غلات بیشترین سطح زیرکشت محصولات زراعی را در استان خراسان به خوداختصاص داده است، با این همه مصرف کودهای ریزمغذی درشرایط منطقه مورد بررسی قرار نگرفته است لذا به منظو ربررسی اثر عناصر آهن، روی، بر بر عملکرد و کیفیت خربزه، طرحی با هشت تیمار کودی شامل : NPK = F1 100Kg/ha + NPK = F2 سولفات آهن۴۰Kg/ha + NPK = F3 سولفات روی۱۵Kg/ha + NPK = F4 اسیدبوریک۱۰۰Kg/ha + NPK = F5 سولفات آهن + ۱۰۰Kg/ha سولفات روی +۱۵Kg/ha اسید بوریک۴۰Kg/ha + NPK = F6 سولفات روی +۱۰۰Kg/ha + سولفات آهن۱۵Kg/ha + NPK = F7 اسیدبوریک + ۴۰Kg/ha سولفات روی۱۵Kg/ha + NPK = F8 اسید بوریک + ۱۰۰Kg/ha سولفات آهن بر روی دو رقم خربزه (قصری= V1 و تاشکندی =V2) بصورت اسپلیت پلات در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار بمدت ۲ سال در خاکی بنام Fine-Loamy over sandy – Skeletal mixed (Calcareous) mesic xeric torriortents در ایستگاه تحقیقات کشاورزی طرق به اجرا درآمد. نتایج حاصل نشان داد که تیمارهای کودی بر عملکرد خربزه اثر معنی داری (در سطح ۵%) داشت و بیشترین عملکرد از تیمار( رقم تاشکندی وتیمارکودی ۴۰Kg/hA + NPK سولفات روی +۱۰۰Kg/ha سولفات آهن) به میزان ۲۴/۳۷ تن در هکتار و کمترین عملکرد از تیمار(رقم تاشکندی و تیمار کودی ۱۰۰Kg/ha+NPK سولفات آهن +۴۰Kg/ha سولفات روی + ۱۵Kg/ha اسیدبوریک) به میزان ۲۰/۲۹ تن در هکتار خربزه بدست امد. اثر تیمارهای کودی بر درصد قند خربزه نیز معنی دار بود و بیشترین درصد قند از تیمار( رقم تاشکندی و تیمار کودی ۱۰۰Kg/ha + NPK سولفات آهن + ۴۰Kg/ha سولفات روی +۱۵Kg/ha اسیدبوریک) به ldchk 13/3% و کمترین درصد قند از تیمار (رقم قصری و تیمار۱۰۰Kg/ha + NPK سولفات آهن )به مقدار ۹/۸۳% بدست آمد اثر رقم بر فاکتورهای عملکرد و درصد قند نیز در سطح ۵ درصد معنی دار بودتیمارهای کودی تاثیری بر مشخصات ظاهری خربزه شامل طول – عرض، ضخامت پوست نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.