مقاله بررسی اثرات کشندگی و زمان کشندگی مقدیر مختلف اسانس مرزه (Satueria hortensis) و آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر شپشه آرد (Tribolium castaneum))


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات کشندگی و زمان کشندگی مقدیر مختلف اسانس مرزه (Satueria hortensis) و آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر شپشه آرد (Tribolium castaneum)) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات کشندگی و زمان کشندگی مقدیر مختلف اسانس مرزه (Satueria hortensis) و آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر شپشه آرد (Tribolium castaneum))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات کشندگی و زمان کشندگی مقدیر مختلف اسانس مرزه (Satueria hortensis) و آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر شپشه آرد (Tribolium castaneum))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات کشندگی و زمان کشندگی مقدیر مختلف اسانس مرزه (Satueria hortensis) و آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر شپشه آرد (Tribolium castaneum)) :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
با توجه به خسارت بالای آفات انباری و اثر سوء سموم شیمیایی، استفاده از ترکیبات و اسانس ها گیاهی یکی از مناسب ترین روش ها درکنترل آفات انباری محسوب می شود. شپشه های آرد شامل دو گونه Tribolium confusum و Tribolium castaneum از آفات مهم انباری می باشند. با توجه به اینکه استفاده از مواد Replent یکی از روش های جدید و مؤثر مبارزه و کنترل خسارت اقتصادی این آفات در انبارها می باشد در این تحقیق اثر دور کنندگی اسانس گیاه مرزه و آویشن دنایی در شرایط اتاقک رشد در دمای ۲۶±۲°C و رطوبت نسبی ۱۰±۶۰ درصد و در تاریکی روی حشرات کامل شپشه آرد در زمستان ۱۳۹۱ ارزیابی شد. برای انجام آزمایش کاغذ صافی گرد با غلظت های صفر، ۱۸۵، ۲۴۶، ۳۰۸، ۳۷۰، ۴۳۵، ۵۰۶ و ۵۵۵ میکرو لیتر بر میلی لیتر با اسانس مرزه و با غلظت های صفر، ۲۰، ۴۱، ۶۱، ۸۲، ۱۰۲ و ۱۲۳ میکرو لیتر بر میلی لیتر آویشن دنایی آغشته شد و پس از خشک شدن حلال کاغذ صافی هر غلظت در سه تکرار در ظروف پتری (به قطر ۹ سانتی متری) بر پایه طرح کاملاً تصادفی مورد آزمایش قرار گرفتند. در هر ظرف پتری ۱۸ حشره کامل در وسط کاغذ صافی قرار داده و تعداد حشرات زنده و مرده پس از ۲۴ و ۴۸ ساعت شمارش گردید. در این تحقیق (LC(50 مرزه در ۲۴ ساعت برابر ۳۶۶ میکرولیتر بر میلی لیتر و در ۴۸ ساعت ۲۵۶ میکرولیتر بر میلی لیتر و آویشن با ۶۸ و ۳۴ میکرو لیتر بر میلی لیتر به ترتیب در ۲۴ و ۴۸ ساعت محاسبه گردید. بنابراین گیاه آویشن دنایی با مقدار لازم کمتری برای کشندگی ۵۰ درصد جمعیت نسبت به گیاه مرزه محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.