مقاله ارزیابی و مقایسه سه روش عصاره گیری دنباله ای در جداسازی شکل های شیمیایی روی در بعضی خاکهای اسیدی و آهکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و مقایسه سه روش عصاره گیری دنباله ای در جداسازی شکل های شیمیایی روی در بعضی خاکهای اسیدی و آهکی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه سه روش عصاره گیری دنباله ای در جداسازی شکل های شیمیایی روی در بعضی خاکهای اسیدی و آهکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه سه روش عصاره گیری دنباله ای در جداسازی شکل های شیمیایی روی در بعضی خاکهای اسیدی و آهکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه سه روش عصاره گیری دنباله ای در جداسازی شکل های شیمیایی روی در بعضی خاکهای اسیدی و آهکی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
روی یکی از ۸ عنصر کم مصرف است که برای رشد گیاهان ضروری می باشد. گزارش های زیادی مبنی بر وجود کمبود روی در زمینهای زراعی ایران وجود دارد. که نتیجه تبدیل سریع شکل های قابل دسترس به شکل های غیر قابل دسترس توسط گیاه می باشد. هدفاز انجام این مطالعه بررسی و مقایسه سه روش عصاره گیری دنباله ای، برای تعیین شکل های شیمیایی روی در بعضی از خاکهای ایرانمی باشد. بدین منظور ۹ خاک از افق سطحی (۰-۳۰ سانتی متری) خاکهای اسیدی و آهکی استان های فارس، کرمان و گیلان تهیه و جداسازی شکل های شیمیایی روی، با سه روش عصاره گیری دنباله ای ( روش های اسپوزیتو و همکاران، سینگ و همکاران، ما و اورن)در سه تکرار انجام شد. نتایج بدست آمده در سه روش عصاره گیری دنباله ای حاکی از آن است که قسمت اعظم شکلهای شیمیایی رویدر شکل های تتمه و کربناتی وجود دارد. به طور کلی، میانگین درصد نسبی شکل های روی بدست آمده در روش های مختلف به ترتیبزیر می باشند، در روش اسپوزیتو و همکاران: جذب سطحی < تبادلی < آلی < کربناتی<< تتمه، در روش سینگ و همکاران: تبادلی<متصل به اکسیدهای منگنز < آلی < متصل به اکسیدهای آهن بی شکل< متصل به اکسیدهای آهن متبلور < کربناتی<< تتمه، و در روشما و اورن: محلول در آب<جذب سطحی < آلی < متصل به اکسیدهای منگنز< متصل به اکسیدهای آهن و آلومینیوم < کربناتی<< تتمه.ضرایب همبستگی بین ویژگیهای خاک و شکلهای مختلف روی جدا شده توسط سه روش بالا نشان می دهد که پ هاش، کربنات کلسیممعادل، ماده آلی، ظرفیت تبادل کاتیونی، و مقدار رس موجود در خاک مهمترین عوامل در توزیع روی بین شکلهای گوناگون می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.