مقاله اثر نسبت های مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر میزان جذب عناصر معدنی و افزایش عمر گلجایی گل رز رقم دولس ویتا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نسبت های مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر میزان جذب عناصر معدنی و افزایش عمر گلجایی گل رز رقم دولس ویتا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نسبت های مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر میزان جذب عناصر معدنی و افزایش عمر گلجایی گل رز رقم دولس ویتا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نسبت های مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر میزان جذب عناصر معدنی و افزایش عمر گلجایی گل رز رقم دولس ویتا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نسبت های مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر میزان جذب عناصر معدنی و افزایش عمر گلجایی گل رز رقم دولس ویتا :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
به منظور بررسی نسبت های منابع مختلف نیتروژن کاربردی بر میزان جذب عناصر معدنی و عمرگلجایی، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با هفت تیمار نسبت های مختلف اوره: آمونیوم: نیترات ( ۰:۱۰۰:۰، ۵۰:۵۰:۰، ۰:۰:۱۰۰، ۵۰:۰:۵۰، ۵۰:۲۵:۲۵، ۷۰:۱۵:۱۵ و ۱۰۰:۰:۰) سه تکرار و دو مشاهده در هر تکرار در یک گلخانه تجاری پرورش گل ورد در شهر یاسوج انجام گرفت.نتایج نشان داد که با افزایش آمونیوم و اوره در محلول غذایی میزان جذب عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم به شدت کاهشیافت. کمترین میزان جذب کلسیم در گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی حاوی نسبت ۰:۱۰۰:۰ اوره:آمونیوم:نیترات مشاهده گردید.با افزایش نسبت نیترات در محلول غذایی میزان جذب عناصر نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم افزایش یافت. میزان جذب عناصر کممصرف از قبیل آهن، روی و مس نیز با افزایش میزان اوره و آمونیوم در محلول های غذایی کاهش شدیدی را نشان دادند ولی باافزایش نسبت نیترات در محلول غذایی میزان جذب عناصر کم مصرف افزایش یافت. همچنین با افزایش میزان آمونیوم در محلول غذایی عمر گلجایی کاهش یافت به طوریکه بیشترین و کمترین میزان عمر گلجایی به ترتیب در تیمارهای ۲۵:۲۵:۵۰ و ۰:۰:۱۰۰ به ترتیب با ۱۷/۶ و ۱۱/۱ روز مشاهده گردید. به طور کلی نتایج این پژوهش نشان داد که کاربرد نسبت ۷۰:۱۵:۱۵ و ۵۰:۲۵:۲۵ اوره: آمونیوم: نیترات جهت تغذیه گل ورد در سیستم کشت بدون خاک توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.