غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی، تمایل ها و تنفرها، آگاهی جمعی، اعتقادات، تابوها، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند. به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ، غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بینند. همان طور که رقابت بین مقصدهای گردشگری مختلف جهان بی رحمانه می شود، اهمیت به دست آوردن مزیت رقابتی از طریق تاکید بر شایستگی قابل توجهی از مقصد باهدف تبدیل شدن به دستاوردهای برجسته بااهمیت تر می شود. فرهنگ و سلیقه در غذا یا هنر محلی آشپزی طی سال ها در یک منطقه خاص از پتانسیل های خوب برای توسعه جذب گردشگران هستند. می توان گفت که مواد غذایی و هنر آشپزی می تواند به عنوان یک ابزار اصیل تجربه نامشهود سفر را قابل فهم تر کرده و به میزان رضایت گردشگران بیفزاید. توسعه غذاهای سنتی جذاب و مناسب ممکن است تجربه اقامت را برای گردشگران غنی کند در حالی که منافع مالی جامعه میزبان را افزایش می دهد و از سوی دیگر به حفظ هویت و فرهنگ منطقه کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.