مقاله استخراج فاز ساکن ترشیوبوتیل- ۴-هیدروکسی آنیزول (BHA) و۲ و ۶- دی – ترشیو بوتیل- هیدروکسی تولوئن (BHT) از روغن های مایع خوراکی و اندازه گیری میزان مهاجرت آن بوسیله HPLC


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج فاز ساکن ترشیوبوتیل- ۴-هیدروکسی آنیزول (BHA) و۲ و ۶- دی – ترشیو بوتیل- هیدروکسی تولوئن (BHT) از روغن های مایع خوراکی و اندازه گیری میزان مهاجرت آن بوسیله HPLC دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج فاز ساکن ترشیوبوتیل- ۴-هیدروکسی آنیزول (BHA) و۲ و ۶- دی – ترشیو بوتیل- هیدروکسی تولوئن (BHT) از روغن های مایع خوراکی و اندازه گیری میزان مهاجرت آن بوسیله HPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج فاز ساکن ترشیوبوتیل- ۴-هیدروکسی آنیزول (BHA) و۲ و ۶- دی – ترشیو بوتیل- هیدروکسی تولوئن (BHT) از روغن های مایع خوراکی و اندازه گیری میزان مهاجرت آن بوسیله HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج فاز ساکن ترشیوبوتیل- ۴-هیدروکسی آنیزول (BHA) و۲ و ۶- دی – ترشیو بوتیل- هیدروکسی تولوئن (BHT) از روغن های مایع خوراکی و اندازه گیری میزان مهاجرت آن بوسیله HPLC :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
یک روش استخراج با فاز جامد (SPE) به منظور پاکسازی و پیش تغلیظ دو آنتی اکسیدان فنولیک سنتزی به نام های ترشیوبوتیل- ۴-هیدروکسی آنیزول (BHA) و ۲ و ۶-دی – ترشیو بوتیل- هیدروکسی تولوئن (NHT) از روغن های خوراکی و اندازه گیری آن با روش RP-HPLCt انجام و نتایج حاصل با هم مقایسه شدند. به منظور بهینه سازی شرایط SPE، اثر متغیرهای تجربی نظیرنوع و حجم حلال شویشی، بیشترین ظرفیت کارتریج و حجم گذرشکست برای بازداری BHA و BHT، با بکارگیری کارتریج (C(18 به عنوان جاذب بررسی گردید. حلالهای مختلفی (استن، اتیل استات، دی اتیل اتر، استونیتریل، متانول) برای مرحله شویش بررسی شدند و ۴ میلی لیتر از حلال متانول برای شویش انتخاب گردیده و بازیابی بیش از ۹۹ % داشت. شرایط مناسب برای اندازه گیری BPA با استفاده از روش RP-HPLC که شامل درصد حلال آلی متانول در آب و دمای ستون با توجه به تعداد تشتکهای تئوری (N) و فاکتور نامتقارنی (B/A) بود به ترتیب ۷۵ % و ۲۵ درجه سانتیگراد به دست آمد. شناسایی BHA و BHT در HPLC توسط دتکتور UV-Vis در طول موج ۲۸۵ نانومتر صورت گرفت. مقادیر حد تشخیص، محدوده خطی و انحراف استاندارد نسبی برای BHA و BHT به ترتیب برابر با ۳/۸, ،۰/۸-۳۵۰ ،۰/ %۲/۱ و ۰۵ ،۰/۵ -۳۵۰ ppm ،۰/۰۸ ppm بودند. مقادیر اندازه گیری شده BHA و BHT برای روغن های بهار، رعنا، غنچه، لادن و ورامین به ترتیب برابر با ۲/۱±۴/۷ و ۲/۳±۳/۰، ۳/۴±۳۲ و صفر، ۲/۴±۵۱/۷ و ۱/۸±۸/۰، ۳/۷±۴۴/۰ و صفر، صفر و صفر میکروگرم بر میلی لیتر بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.