مقاله ارزیابی تغییرات پرولین، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های کلزا در شرایط خوگیری به سرما


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات پرولین، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های کلزا در شرایط خوگیری به سرما دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات پرولین، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های کلزا در شرایط خوگیری به سرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات پرولین، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های کلزا در شرایط خوگیری به سرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات پرولین، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های کلزا در شرایط خوگیری به سرما :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گیاهان همواره در معرض طیف وسیعی از تنشهای محیطی هستند که این تنشها چه زیستی و چه غیرزیستی بر میزان رشد و تولید آنها اثر می گذارد. به منظور بررسی تاثیر خوگیری به سرما بر خصوصیاتفیزیولوژیکی در ۱۰ رقم کلزا آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار، در گلخانه یدانشگاه محقق اردبیلی انجام گرفت. نتایج بدست آمده از آزمایش نشان داد که در اثر خوگیری به سرما پرولین و قند محلول افزایش مییابد. بیشترین مقدار پرولین در رقم SLM046؛ (۰/۰۸۹ میلیگرم بر گرم) و کمترین مقدار آن در رقم جول (۰/۰۴۴ میلیگرم بر گرم) مشاهده شد. میزان کلروفیل در شرایط خوگیری کاهش یافت که احتمالا این کاهش به دلیل ساخت ترکیباتی نظیر پرولین باشد. و محتوای نسبی آب نیز به طور معنی داری کاهش یافت و این کاهش در رقم SLM046؛ (۷۳ درصد) اندکی بیشتر از بقیه ژنوتیپ ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.