مقاله اثر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی لوبیا چشم بلبلی (.Vigna unguiculata L) در شرایط آب و هوایی دره شهر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی لوبیا چشم بلبلی (.Vigna unguiculata L) در شرایط آب و هوایی دره شهر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی لوبیا چشم بلبلی (.Vigna unguiculata L) در شرایط آب و هوایی دره شهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی لوبیا چشم بلبلی (.Vigna unguiculata L) در شرایط آب و هوایی دره شهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی لوبیا چشم بلبلی (.Vigna unguiculata L) در شرایط آب و هوایی دره شهر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه با مطرح شدن کشاورزی پایدار، استفاده از کودهای حیوانی و زیستی در بسیاری از مناطق دنیا گسترش یافته است.این تحقیق بهمنظور بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی لوبیا چشم بلبلی در مزرعهتحقیقاتی جهاد کشاورزی شهرستان دره شهر انجام شد. آزمایش بصورت فاکتوریل، در قالب طرح پایه بلوک های کاملتصادفی، با ۳ تکرار انجام شد. فاکتور اول شامل کود دامی در دو سطح (مصرف کود دامی به میزان ۳۵ تن در هکتار و عدم مصرف آن) و فاکتور دوم کود اوره در ۳ سطح شامل صفر، ۱۸/۵ و ۳۷ کیلوگرم نیتروژن در هکتار، فاکتور سوم شامل کود بیولوژیک (نیتروکسین)در دو سطح (عدم تلقیح و تلقیح به میزان ۱ لیتر به ازای ۶۰ کیلوگرم بذر) بود. نتایج نشان داد که مصرف هر یک از کودهای بیولوژیک، شیمیایی و دامی تأثیر معنی داری بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت،درصد پروتئین و عمکرد پروتئین دانه داشت. با مصرف کود بیولوژیک نیتروکسین، عملکرد دانه، به مقدار ۱۸۶۸ کیلوگرم در هکتار و پروتئین دانه به مقدار ۲۴/۹۸ بدست آمد که نسبت به حالت عدم مصرف بترتیب ۲۱ و ۸ درصد افزایش داشت. با مصرف کود دامی، عملکرد دانه به مقدار ۱۸۷۱/۲ کیلوگرم در هکتار بدست آمد که نسبت به حالت عدم مصرف ۸ درصد افزایش داشت. با مصرف ۳۷ کیلوگرم کود نیتروژن در هکتار، عملکرد دانه به مقدار۱۹۱۴/۹ دانه به مقدار ۲۴/۲ درصد بدست آمد که نسبت به پایینترین سطح مصرف، بترتیب ۲۵ و ۱۱ درصد افزایش داشت. در مورد اثر متقابل کود نیتروژن و کود بیولوژیک، بیشترین و کمترین عملکرد دانه، بهترتیب در تیمار تلقیح بذور با کود نیتروکسین + مصرف ۳۷ کیلوگرم نیتروژن و عدم تلقیح بذور +عدم مصرف کود نیتروژن، به مقدار ۱۹۷۹/۴ و ۱۳۶۱/۸ کیلوگرم در هکتار بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.