مقاله اثر مقادیر محلول پاشی عناصر غذایی روی و آهن بر روی کمیت و کیفیت دو جمعیت اصلاح شده ی پیاز روز بلند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مقادیر محلول پاشی عناصر غذایی روی و آهن بر روی کمیت و کیفیت دو جمعیت اصلاح شده ی پیاز روز بلند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مقادیر محلول پاشی عناصر غذایی روی و آهن بر روی کمیت و کیفیت دو جمعیت اصلاح شده ی پیاز روز بلند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر محلول پاشی عناصر غذایی روی و آهن بر روی کمیت و کیفیت دو جمعیت اصلاح شده ی پیاز روز بلند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مقادیر محلول پاشی عناصر غذایی روی و آهن بر روی کمیت و کیفیت دو جمعیت اصلاح شده ی پیاز روز بلند :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تحقیق در این تحقیق مقادیر مختلف محلول پاشی توسط عناصر غذایی روی و آهن بر روی توده های پیاز اصلاح شده خراسان مورد آزمون قرار گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل فاکتور رقم در دو سطح (زرد و قرمز نیشابور) و عناصر غذایی شامل عنصر روی با غلظتهای صفر، ۲/۵ و ۵ در هزار وعنصر آهن با غلظت های صفر، ۳ و ۶ در هزار بود. با توجه به ماهیت آزمایش، تیمارها در یک طرح فاکتوری ۲x3x3 بر پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی نیشابور مورد بررسی قرار گرفت. نتایج دوساله آزمایش نشان داد محلول پاشی با عناصر روی و آهن در صفاتی ازجمله، نسبت ارتفاع به قطرجانبی سوخ، چند قلویی، میزانتجمع نیترات در سوخ و عملکرد سوخ برروی هر دو رقم تاثیر داشت. در این پژوهش نسبت قطر عمودی به قطرجانبی سوخ ها دررقم قرمز نیشابور بیشتر از جمعیت زرد بود. تعداد نقاط رویشی درسوخ ها که یک صفت نامطلوب بشمار می رود در اثر محلولپاشی برروی رقم زرد نیشابور به طور معنی دار افزایش یافت. درحالیکه میزان تجمع نیترات در این رقم نسبت به قرمز کمتر ولیعملکرد آن بیشتر بود. محلول پاشی با عنصر غذایی آهن به میزان ۳ در هزار باعث افزایش ضخامت لایه های خوراکی، میزان تجمع نیترات در سوخ ها شد، هرچند این غلظت از عنصر غذایی هنگامیکه با عنصر غذایی روی با ۲۵/۲ در هزار به صورت محلول پاشی در اختیار گیاهان قرار گرفت تعداد لایه های خوراکی در سوخ کاهش، ولی میزان تجمع نیترات درسوخ ها افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.