مقاله اثرات پرایمینگ بذر به وسیله کینتین بر روی شاخص های جوانه زنی و فعالیت پرولین بذر گیاه دارویی سرخارگل


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات پرایمینگ بذر به وسیله کینتین بر روی شاخص های جوانه زنی و فعالیت پرولین بذر گیاه دارویی سرخارگل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پرایمینگ بذر به وسیله کینتین بر روی شاخص های جوانه زنی و فعالیت پرولین بذر گیاه دارویی سرخارگل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پرایمینگ بذر به وسیله کینتین بر روی شاخص های جوانه زنی و فعالیت پرولین بذر گیاه دارویی سرخارگل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پرایمینگ بذر به وسیله کینتین بر روی شاخص های جوانه زنی و فعالیت پرولین بذر گیاه دارویی سرخارگل :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثرات پرایمینگ بذر به وسیله کینتین بر روی شاخص های جوانه زنی و فعالیت پرولین بذر گیاه داروییسرخارگل، آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. برای پرایمینگ بذور از مقادیر مختلف کینتینشامل سه سطح صفر، ۲۰ و ۴۰ پی پی ام استفاده شد. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که کینتین بر شاخص بنیهبذر و طول گیاهچه در سطح احتمال یک درصد تأثیر معنی داری دارد، هم چنین نتایج تجزیه واریانس نشان داد که کینتینبر متوسط زمان جوانه زنی، وزن خشک گیاهچه و میزان پرولین سرخارگل در سطح احتمال پنج درصد به طور معنی داریتأثیر دارد، ولی بر درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی تأثیر معنی داری ندارد. نتایج مقایسه میانگین اثر کینتین نشان دادکه بین سطوح مختلف کینتین و شاهد در مورد درصد جوانه زنی تفاوت معنی داری وجود ندارد. هم چنین نتایج بیان گر اینبود که بین سطح دوم و سوم کینتین تفاوت معنی داری روی سرعت جوانه زنی و شاخص بنیه بذر وجود ندارد. با افزایشمیزان کینتین سرعت جوانه زنی، بنیه بذر، طول گیاهچه و وزن خشک گیاهچه افزایش می یابد، به طوری که کم ترین میزانصفات اندازه گیری شده مربوط به شاهد و بیشترین میزان آن مربوط به سطح سوم کینتین می باشد. مشاهده گردید که باافزایش کینتین متوسط زمان جوانه زنی نیز کاهش می یابد، به طوری که بیشترین میزان مربوط به شاهد و کم ترین میزانمربوط به سطح سوم کینتین می باشد. هم چنین نتایج نشان داد که با افزایش کینتین میزان پرولین کاهش می یابد، البتهبین شاهد و سطح اول کینتین اختلاف معنی داری مشاهده نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.