مقاله بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر جلوگیری از ریزش میوه قبل از برداشت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رددلیشز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر جلوگیری از ریزش میوه قبل از برداشت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رددلیشز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر جلوگیری از ریزش میوه قبل از برداشت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رددلیشز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر جلوگیری از ریزش میوه قبل از برداشت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رددلیشز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر جلوگیری از ریزش میوه قبل از برداشت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رددلیشز :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
این تحقیق با هدف بررسی اثرات یکی از تنظیم کننده های رشد گیاهی (PGRs) به نام نفتالین استیک اسید (NAA) درمقادیر مختلف (ppmو ۵،۱۰،۱۵ و شاهد) برای جلوگیری از ریزش قبل از برداشت میوه سیب ارقام گلدن دلیشز و رددلیشز به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار در یکی از باغات سیب منطقه مهاباد انجام گرفت.نتایج نشان داد که اثر NAA بر اغلب صفات مطالعه شده معنی دار بود.بر اساس نتایج تجزیه واریانس اثر NAA بر درصد ر یزش میوه در ارقام فوق درسطح ۵% معنی دار و غلظت NAA15ppm با کمترین ریزش میوه به عنوان تیمار برتر انتخاب شد. همچنین اثر NAA بر نیروی وارده برای جداکردن میوه از شاخه حامل میوه در سطح آماری ۵% معنی دار بود بطوریکه غلظت NAA15ppm با وارد کردن نیرویی حداقل معادل ۱۱۴۶ گرم جهت جدا نمودن میوه از شاخه حامل در مقایسه با غلظت های دیگر بیشترین نیرو جهت جدا نمودن میوه از شاخه حامل لازم بود. اثر NAA بر صفاتی نظیر سفتی بافت میوه ،رنگ میوه و pH از لحاظ آماری معنی دار بوده است.سفتی بافت میوه در تیمار های محلول پاشی شده با NAA نسبت به شاهد کاهش ولی رنگ زمینه و روئی میوه بهبود یافته بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.