مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری شیر در دمای اتاق بر کیفیت شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیک پنیر اسیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری شیر در دمای اتاق بر کیفیت شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیک پنیر اسیدی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری شیر در دمای اتاق بر کیفیت شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیک پنیر اسیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری شیر در دمای اتاق بر کیفیت شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیک پنیر اسیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری شیر در دمای اتاق بر کیفیت شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیک پنیر اسیدی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با هدف بررسی تاثیر زمان نگهداری شیر خام بر کیفیت پنیر، ۱۵ نمونه شیر با ترکیب یکسان در سه تیمار زمانی صفر، ۶ و ۱۲ ساعت در دمای اطاق قرار گرفتند. تولید پنیر با استفاده از اسید استیک ۴% و خوابانیدن در آب نمک ۲۰% انجام شد، درصدهای محصول (Pr)، پروتئین (cP)، چربی (cF) محاسبه و خصوصیات ارگانولپتیک شامل عطر، طعم، ظاهر و بافت نیز با پنل ۱۲ نفره اندازه گیری شد. مدت نگهداری تغییرات معنی داری در ماده خشک و پروتئین شیر و پنیر ایجاد کرد، در تیمار یک و دو، Pr به طور معنی داری بیشتر از تیمار ۳ و در تیمارها به ترتیب ۱۹/۶، ۱۷/۳ و ۱۴/۸۸ بود. cP و cF به طور معنی داری تحت تاثیر تیمارهای زمانی قرار گرفتند و برای cP به ترتیب ۱۶±۲۳۴, ۲۳۲±۲۲۵ و ۲۱۳۸+۱۹۶ و برای cF به ترتیب ۲۵۳±۳۸۴ , ۲۰۲±۳۷۲ و ۳۴۳۱۸±۳۴۳۴ بود که نشان از کاهش معنی دار هر دو در تیمار ۳ داشت. در ارزیابی ارگانولپتیک از لحاظ عطر و طعم به تیمار یک و دو امتیاز بیشتری داده شد. نتایج نشان داد که از لحاظ شیمیایی افت کیفیت در محصولات غیر استاندارد وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.