مقاله بررسی اثر مراحل فنولوژیک بر کیفیت علوفه گونه Agropyron trichophorum در منطقه مارگون استان کهگیلویه و بویر احمد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر مراحل فنولوژیک بر کیفیت علوفه گونه Agropyron trichophorum در منطقه مارگون استان کهگیلویه و بویر احمد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر مراحل فنولوژیک بر کیفیت علوفه گونه Agropyron trichophorum در منطقه مارگون استان کهگیلویه و بویر احمد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مراحل فنولوژیک بر کیفیت علوفه گونه Agropyron trichophorum در منطقه مارگون استان کهگیلویه و بویر احمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر مراحل فنولوژیک بر کیفیت علوفه گونه Agropyron trichophorum در منطقه مارگون استان کهگیلویه و بویر احمد :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
تعیین کیفیت علوفه گونه های موجود در مراتع یکی از مهمترین عواملی است که جهت مدیریت صحیح مراتع لازم و ضروری است . مهمترین شاخص های کیفی گیاهان عبارتست از دیواره سلولی عاری از همی سلولز (ADF) فیبر خام (CF)،پروتئین خام (CP)،ماده خشک قابل هضم (DMD) و انرژی متابولیسمی (ME) تحقیق حاضر به منظور ارزیابی کیفیت علوفه گونه Agropyron trichophorum در سه مرحله فنولوژیکی: رویشی، گلدهی، رشد کامل؛ در منطقه مارگون استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان می دهد که اثر مرحله بر درصد پروتئین خام،ADF ،DMD و ME گونه مذکور در سطح ۱/. معنی دار است، یعنی میزان پروتئین خام در ۳ مرحله رشد دارای تفاوت معنی دار است و با آزمون گروه بندی میانگین های دانکن مشخص شد که میانگین پروتئین خام از نظر مراحل رشد در ۳ گروه متفاوت قرار می گیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.