مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلا، تعداد ۸۴۰ عددماهی (با میانگین وزنی ۱۵±۱۲۰ گرم) به چهار گروه مساوی تقسیم و با جیره های شامل: صفر، ۲۰۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ میلی رم به ازای هر کیلوگرم جیره به مدت ۵۸ روز تغذیه شدند. در آزمایش دوم، فیله ماهیان تغذیه شده با جیره کنترل (بدون لیکوپن) در محلول حاوی لیکوپن با سه غلظت مختلف ۲۰۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ پی پی امف و در محلول فاقد لیکوپن (کنترل) غوطه ور و سپس به مدت ۱۲ روز در دمای یخچال نگهداری شدند. براساس نتایج حاصله، شاخص های اکسیداسیون چربی درفیله های غوطه ور شده در محلول های لیکوپن به طور قابل توجهی نسبت به گروه شاهد کاهش یافتند (P<0.05). لیکوپن به صورت غوطه وری بویژه در سطوح بالاتر در کاهش نرخ شاخص های اکسیداسیون به طور قابل ملاحظه ای مؤثر تر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.