مقاله تأثیر آنتی پلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر آنتی پلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آنتی پلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آنتی پلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آنتی پلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش اثر آنتی پلاستیسایز مالتودکسترین بر منحنی همدمای جذب پودر شیره خرما بررسی شد. نتایج مربوط به منحنی ایزوترم نشان داد که همه پودرهای شیره خرما تولیدی مانند سایر مواد غذایی با قند بالا، دارای منحنی با رفتار نوع سوم می باشند و افزودن مالتودکسترین سبب کاهش میزان جذب رطوبت در مقدار فعالیت آبی ثابت می شود. همچنین در پودرهای تولیدی با میزان مالتودکسترین ثابت، با افزایش دما میزان رطوبت تعادلی کاهش می یابد به صورتی که در دمای ۵ درجه سانتیگراد بیشترین و در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد کمترین میزان رطوبت تعادلی دیده می شود. مدل GAB توانایی بالایی برای برازش داده های حاصل از آزمایش دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.