مقاله تأثیر استرس قبل از صید و روش های کشتار بر کیفیت ماهیان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر استرس قبل از صید و روش های کشتار بر کیفیت ماهیان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استرس قبل از صید و روش های کشتار بر کیفیت ماهیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استرس قبل از صید و روش های کشتار بر کیفیت ماهیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استرس قبل از صید و روش های کشتار بر کیفیت ماهیان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
قابلیت فسادپذیری بالای ماهیان سبب شده تا حفظ کیفیت ماهی تازه مورد توجه قرار بگیرد. بدین منظور تکنیک های متفاوتی مثل انتخاب روش مناسب کشتار برای افزایش زمان ماندگاری گوشت و فرآورده های دریایی به کار برده می شود. هر دو موقعیت قبل از کشتار و روش های کشتار بر کیفیت پس از مرگ ماهی تأثیر می گذارند. استرس تراکم باعث تقلای بیشتر ماهی در طول کشتار، روع زودتر جمود نعشی و جمود نعشی قوی تر و کوتاه تر می شود. یک روش کشتار پراسترس مثل خفگی، معمولاً باعث کاهش کیفیت و خصوصیات حسی (ارگانولپتیکی) آن به صورت نموه ی عطر و طعم پائین تر است. تأثیر بیشتر روش کشتار نسبت به تراکم نگهداری ماهی قبل از مرگ، همچنین تراکم بر فاکتورهای خونی استرس تأثیر داشت و به خصوصیات حسی گوشت تأثیر معنی داری نداشت. یک کشتار همراه با استرس می تواند باعث سریع تر آغاز شدن مرحله ی جمود نعشی، نرم شدن بافت، افزایش gaping و ک اهش زمان ماندگاری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.