مقاله تأثیر افزودن آرد بلوط بر کیفیت نان باگت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر افزودن آرد بلوط بر کیفیت نان باگت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر افزودن آرد بلوط بر کیفیت نان باگت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن آرد بلوط بر کیفیت نان باگت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن آرد بلوط بر کیفیت نان باگت :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این تحقیق آرد میوه بلوط در چهار سطح ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد (وزنی/وزنی) به آرد گندم اضافه و تأثیر آن بر حجم مخصوص، تغییرات رنگ (*L* a* b) و ویژگیهای چشایی (عطر، بافت، طعم، رنگ) نان باگت بررسی گردید. نتایج نشان داد که افزودن آرد بلوط تا ۱۰ درصد تأثیر معنی داری بر افزایش حجم مخصوص نان نداشت ولی اضافه کردن آن در مقادیر بالاتر موجب کاهش حجم مخصوص نان گردید. اضافه کردن آرد بلوط تا ۱۵ درصد اثر معنی داری را در میزان روشنایی (*L) نمونه ها نداشت ولی افزودن ۲۰ درصدی آن تیرگی نان را به دنبال داشت. نتایج ارزیابی چشایی نشان داد که افزودن آرد بلوط تا ۱۵ درصد تأثیر معنی داری در عطر و طعم و بافت و رنگ ظاهری نانها ایجاد نکرد ولی افزودن آن به مقدار ۲۰ درصد تأثیری منفی بر ویژگیهای چشایی نان داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.