مقاله تأثیر برهم نش پروتئین و پلی ساکارید و موارد استفاده آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر برهم نش پروتئین و پلی ساکارید و موارد استفاده آن دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر برهم نش پروتئین و پلی ساکارید و موارد استفاده آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر برهم نش پروتئین و پلی ساکارید و موارد استفاده آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر برهم نش پروتئین و پلی ساکارید و موارد استفاده آن :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
در پروتئین ها و پلی ساکاریدها بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مواد عملگرا هستند. پروتئین ها و پلی ساکاریدها در حال حاضر در مواد غذایی بسیاری در کمک به ساختار، بافت و ثبات مواد غذایی از طریق ژله ای شدن، سفت شدن، رفتار و خواص سطحی نقش دارند. از ترکیب بیوپلیمرها برای بهبود ساختار بسیاری از مواد غذایی و یا کا هش هزینه و قیمت استفاده می شود. موارد استفاده کمپلکس پروتئین- پلی ساکارید در تهیه میکروانکپسولاسیون، جایگزین جربی، پایدار کننده امولسیون و همچنین پلی ساکاریدها به طور سنتی در لبنیات گنجانده شده و سبب بهبود خواص حجمی و ثبات آنها می شود. فهم بهتر رفتار بیوپلیمرها در مخطول های لبنی باعث پیش بینی عملکرد مناسب باری بدست آوردن کیفیت مطلوب از لحاظ ساختار بافت و حس دهانی می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.