مقاله بررسی اثر مونوفسفات پتاسیم در ریزازدیادی و ریزغده زایی سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مونوفسفات پتاسیم در ریزازدیادی و ریزغده زایی سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مونوفسفات پتاسیم در ریزازدیادی و ریزغده زایی سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مونوفسفات پتاسیم در ریزازدیادی و ریزغده زایی سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مونوفسفات پتاسیم در ریزازدیادی و ریزغده زایی سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در مقیاس جهانی، سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) یکی از با ارزشترین مواد غذایی محسوب شده و از جمله مهمترین محصولاتی است که قسمت عمدهای از نیازهای غذایی بشر را تأمین میکند. سیب زمینی مهمترین گیاه مغذی بعد از غلات است و پس از گندم، برنج و ذرت چهارمین محصول عمده دنیا به شمار میرود. در پژوهش حاضر بهینه سازی تولید گیاه از طریق کشت ریزنمونه های گرهای در گیاه سیبزمینی، با استفاده از سه رقم اگریا، ساوالان و مارفونا بررسی شده است. برای این منظور اثر مونوفسفات پتاسیم با غلظتهای ۱/۲۵، ۱/۵ و ۱/۷۵ برابر غلظت استاندارد آنها در محیط کشت پایه MS (شاهد)، مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به صورت یک آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱۰ تکرار انجام شد. بطورکلی نتایج نشان داد که افزایش غلظت این نمک در محیط کشت، بطور معنیداری باعث افزایش تعداد گره، طول ساقه، تعداد ریشه، طول ریشه و اندازه برگ در مقایسه با شاهد شده است که نهایتاً منجر به افزایش میزان تکثیر و صرفه جویی در نیروی کار و مدت زمان لازم شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.