مقاله بررسی اثر محلول پاشی کود اوره بر کیفیت پخت دانه در برنج(رقم بهار ۱)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محلول پاشی کود اوره بر کیفیت پخت دانه در برنج(رقم بهار ۱) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول پاشی کود اوره بر کیفیت پخت دانه در برنج(رقم بهار ۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول پاشی کود اوره بر کیفیت پخت دانه در برنج(رقم بهار ۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول پاشی کود اوره بر کیفیت پخت دانه در برنج(رقم بهار ۱) :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی نیتروژن بر کیفیت پخت در دانه برنج و ارزیابی خصوصیات مربوط به کیفیت پخت دانه در مقادیر مختلف محلول پاشی نیتروژن در مراحل رشدی برنج، آزمایشی به صورت فاکتور یل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با ۹ تیمار و ۳ تکرار اجرا شد. فاکتور A، تغذیه برگی نیتروژن در مرحله پنجه دهی شامل سه سطح (صفر، ۱۰ و ۲۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) و فاکتور B، تغذیه برگی کود نیتروژن در مرحله آبستنی شامل سه سطح (صفر، ۱۰ و ۲۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) بود. نتایج این پژوهش نشان داد محلول پاشی نیتروژن در مرحله آبستنی باعث کاهش آمیلوز دانه گشت و محلول پاشی نیتروژن در مرحله پنجه زنی و آبستنی تاثیری در درجه حرارت ژلاتینی و پیوستگی ژل نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.