مقاله بررسی اثر تنش کم آبی و پلیمر (سوپر جاذب A200)بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (هامون) در منطقه سیستان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنش کم آبی و پلیمر (سوپر جاذب A200)بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (هامون) در منطقه سیستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش کم آبی و پلیمر (سوپر جاذب A200)بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (هامون) در منطقه سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش کم آبی و پلیمر (سوپر جاذب A200)بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (هامون) در منطقه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش کم آبی و پلیمر (سوپر جاذب A200)بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (هامون) در منطقه سیستان :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
تنش خشکی یکی از مهم ترین مشکلات تولید گیاهان زراعی در مناطق خشک و نیمه خشک جهان می باشد. کاربرد برخی مواد، نظیر پلیمرهای سوپرجاذب در خاک، باعث افزایش ماندگاری آب در خاک و در نتیجه کاهش مصرف آب و آب شویی کودها می گردد. این مواد می توانند اثرات تنش کم آبی بر گیاه را کاهش داده و منجر به افزایش عملکرد در مناطق خشک و نیمه خشک گردند. به منظور بررسی تاثیر سوپر جاذب در شرایط تنش کم آبی بر روی عملکرد و اجزای عملکرد گندم، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی زهک (زابل) انجام گردید. تیمار رژیم آبیاری با چهار سطح (۸۰، ۱۲۰، ۱۶۰و ۲۰۰ میلی متر تبخیراز سطح طشتک تبخیر کلاس A) به عنوان کرت اصلی و مقادیر سوپر جاذب با چهار سطح (صفر، ۷۵، ۱۵۰و ۲۲۵ کیلوگرم در هکتار) به عنوان کرت فرعی در نظر گرفته شد. نتایج این آزمایش نشان داد که اثر تنش کم آبی بر صفاتی مانند تعداد سنبله در مترمربع، تعداد دانه در سنبله، وزن هزاردانه، عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه در سطح یک درصد و شاخص برداشت در سطح پنج درصد معنی دار شد. در بین سطوح تنش آبی بالاترین عملکرد دانه با میانگین ۴۷۸۶ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار آبیاری پس از ۸۰ میلی متر تبخیر از سطح طشتک تبخیر کلاس A و پایین ترین عملکرد دانه با میانگین ۳۹۶۲/۳۳ کیلوگرم در هکتار متعلق به تیمار آبیاری پس از ۲۰۰ میلی متر تبخیر از سطح طشتک تبخیر کلاس A بود و در بین سطوح مختلف سوپر جاذب، بیشترین عملکرد دانه یا میانگین ۴۴۴۴/۳۳ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار ۲۲۵ کیلوگرم سوپرجاذب در هکتار و پایین ترین عملکرد دانه با میانگین ۴۲۷۳ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار عدم استفاده از سوپرجاذب بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.