مقاله بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی در مقایسه با صمغ عربی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی در مقایسه با صمغ عربی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی در مقایسه با صمغ عربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی در مقایسه با صمغ عربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی در مقایسه با صمغ عربی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش، اثر غلظت صمغ، pH، نمک (سدیم کلراید و کلسیم کلراید) و تیمار حرارتی روی توزیع اندازه ذرات امولسیون صمغ فارسی و عربی بررسی شدند. با افزایش غلظت صمغ عربی تا ۱۵%، به طور پیوسته میانه اندازه ذرات ((D(0/5) امولسیون کاهش یافت، اما در صمغ فارسی، کاهش تا غلظت ۱/۵% مشاهده شد و بعد از آن افزایش داشت. تیمار حرارتی، pH و قدرت یونی اثرات قابل ملاحظه ای روی اندازه امولسیون صمغ عربی نداشتند. دما نیز تأثیر قابل توجهی روی میانگین ذرت امولسیون صمغ فارسی نشان نداد. همچنین، امولسیون صمغ فارسی در pH=4 بالاترین میانگین اندازه ذرات و با دور شدن از این pH، کاهش یافت. با افزایش میزان کلسیم کلراید، اندازه ذرات امولسیون صمغ فارسی کاهش؛ ولی با افزایش سدیم کلراید تا ۵۰ میلی مولار، اندازه ذرات امولسیون افزایش و بعد از آن کاهش یافت. بنابراین، نتایج حاصل از اینتحقیق میت واند درانتخاب صمغ فارسی به عنوان امولسیفایر/پایدار کننده، مفید واقع گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.