مقاله بررسی اثر پرایمینگ روی جوانه زنی،رشد اولیه گیاهچه و درصد سبز شدن هندوانه بذزی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پرایمینگ روی جوانه زنی،رشد اولیه گیاهچه و درصد سبز شدن هندوانه بذزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پرایمینگ روی جوانه زنی،رشد اولیه گیاهچه و درصد سبز شدن هندوانه بذزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پرایمینگ روی جوانه زنی،رشد اولیه گیاهچه و درصد سبز شدن هندوانه بذزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پرایمینگ روی جوانه زنی،رشد اولیه گیاهچه و درصد سبز شدن هندوانه بذزی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
جهت بررسی پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر هندوانه بذری یک سری آزمایشات در آزمایشگاه تحقیقات بذر، در گلخانه و مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد بصورت طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار انجام شد.تیمارهای آزمایش شامل پرایمینگ ( اسمو پرایمینگ با پلی اتیلن ۶۰۰۰ ) با غلظت ۵/۱ مگاپاسکال در ۵ سطح ( ۰، ۱۲، ۲۴؛ ۳۶، ۴۸ ساعت ) که پرایم صفر ساعت به عنوان شاهد درنظر گرفته شد.نتایج نشان داد که تیمار ۴۸ ساعت اسموپرایمینگ برخصوصیات جوانه زنی و سبز شدن هندوانه بذری اثر مثبت داشت. حال آنکه بین تیمارهای ۱۲ و ۲۴ و ۳۶ ساعت تفاوت معنی داری مشاهده نشد.در آزمایشات گلخانه ای و مزرعه ای نیز تیمار پرایم شده نسبت به شاهد درصد سبز شدن و نیز سرعت سبز شدن بهتری را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.