مقاله بررسی و بهینه سازی پنل ساندویچی دوخته شده با هسته فوم تحت بارگذاری ضربه ای


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و بهینه سازی پنل ساندویچی دوخته شده با هسته فوم تحت بارگذاری ضربه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و بهینه سازی پنل ساندویچی دوخته شده با هسته فوم تحت بارگذاری ضربه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و بهینه سازی پنل ساندویچی دوخته شده با هسته فوم تحت بارگذاری ضربه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و بهینه سازی پنل ساندویچی دوخته شده با هسته فوم تحت بارگذاری ضربه ای :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این مقاله سازه ساندویچی دوخته شده با هسته فوم که از دسته مواد کامپوزیتی سهبعدی میباشد تحت بار ضربهای با سرعت کم قرار گرفته و پارامترهایی از سازه که در تعیین خواص آن موثرند بهینه میگردد. یک سیستم چند درجه آزادی و یک تئوری غیرخطی به ترتیب برای پیشبینی نیروی حاصل از برخورد و همچنین تغییر شکل سازه بکار گرفته شده است. برای پیشبینی شروع آسیب در قسمتهای مختلف پنل از روابط تئوری استفاده گردیده است. همچنین رهیافت سلول واحد جهت مشخص کردن خواص روکشهای های دوختهشده بکار گرفته شده است. در ادامه از روابط تئوری جهت مشخص کردن خواص فوم دوخته شده استفاده گردیده است. برای بهینه سازی پنل، الگوریتم ژنتیک پیشرفته بکار گرفته شده است تا زاویه دوخت و ترتیب قرار گیری لامیناها در روکش ها بهینه گردد واستحکام سازه ماکزیمم گردد. نتایج نشان میدهد که زاویه دوخت و ترتیب قرار گیری لایهها در روکشها بر رفتار سازه در مقابل بار ضربه بسیار تاثیرگذار است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.