مقاله بهینه سازی استخراج روغن دانه نارنج با استفاده از امواج فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی استخراج روغن دانه نارنج با استفاده از امواج فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج روغن دانه نارنج با استفاده از امواج فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج روغن دانه نارنج با استفاده از امواج فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج روغن دانه نارنج با استفاده از امواج فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این پژوهش از دانه نارنج به عنوان ضایعات کارخانجات تولید آب نارنج، جهت استخراج روغن استفاده شد. روغن دانه نارنج با استفاده از دو روش سوکسله (روش متداول) و امواج فراصوت (روش نوین) در زمان های مختلف استخراج گردید. ارایی این دو روش در استخراج روغن دانه نارنج مورد مطالعه قرار گرفت و مشخص شد که استفاده از امواج فراصوت کارایی بالاتری (۲۰/۰۱) نسبت به روش سوکسله (۱۸/۰۵) در استخراج روغن دانه نارنج دارد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های حاصله از روش های مختلف استخراج با استفاده از روش های موجود در استاندارد AOCS مطالعه شد و مشخص گردید که روغن دانه نارنج دارای خصوصیات فیزیکوشیمیایی بسیار مناسبی بوده و همچنین روش های استخراج نمی توانند این خصوصیات را تحت تأثیر قرار دهند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.