مقاله بهینه سازی شرایط تخمیرXanthomonas campestris به منظور افزایش بازده تولید صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی شرایط تخمیرXanthomonas campestris به منظور افزایش بازده تولید صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط تخمیرXanthomonas campestris به منظور افزایش بازده تولید صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط تخمیرXanthomonas campestris به منظور افزایش بازده تولید صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط تخمیرXanthomonas campestris به منظور افزایش بازده تولید صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
صمغ زانتان یک هتروپلی ساکارید خارج سلولی است که توسط گونه های مختلف جنس زانتاموناس مانند Xanthomonas campestris تولید میشود. هدف از این پژوهش، بررسی اثر منابع کربنی، نیتروژنی و فسفاتی مختلف بر بازده تولید زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ میباشد. دراین پژوهش ابتدا اثر عوامل موثر در بازده تولید صمغ زانتان با استفاده از روش (FFD (2 level Fractional Factorial Design شناسایی گردید وپس از آن تاثیر این عوامل با استفاده از روش سطح پاسخ ((Response Surface Methodology) مورد مطالعه قرار گرفت. به منظور اندازه گیری میزان توده سلولی محیط تخمیر در شرایط دور ۵۰۰۰rpm به مدت ۱۵ دقیقه سانتریفیوژ و سپس تا رسیدن به وزن ثابت در دمای ۱۰۵ درجهسانتی گراد خشک گردید. به منظور اندازه گیری میزان زانتان تولید شده مایع فوقانی پس از سانتریفیوز با دوحجم اتانول و ۱۰۰ میکرولیتر پتاسیمکلرید ۱% مخلوط و پس از نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ ساعت دوباره سانتریفیوژ گردیده و تا رسیدن به وزن ثابت در دمای ۵۰درجه سانتی گراد خشک گردید. نتایج نشان میدهد که با استفاده از بهینه کردن عوامل موثر بر تولید صمغ زانتان میتوان بازده تولید را به صورت قابلتوجهی افزایش داد که درن هایت می تواند به کاهش هزینه تولید منجر گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.