مقاله بررسی پتانسیل آللوپاتیک عصاره آبی اکالیپتوس (ecalyptus golubulus labill) بر علف هرز قیاق (Sorghum halapense)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پتانسیل آللوپاتیک عصاره آبی اکالیپتوس (ecalyptus golubulus labill) بر علف هرز قیاق (Sorghum halapense) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل آللوپاتیک عصاره آبی اکالیپتوس (ecalyptus golubulus labill) بر علف هرز قیاق (Sorghum halapense)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل آللوپاتیک عصاره آبی اکالیپتوس (ecalyptus golubulus labill) بر علف هرز قیاق (Sorghum halapense)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل آللوپاتیک عصاره آبی اکالیپتوس (ecalyptus golubulus labill) بر علف هرز قیاق (Sorghum halapense) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق با هدف بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی گیاه اکالیپتوس بر رشد و فعالیت وآنزیم های آنتی اکسیدانت،غلظت مالون دی آلدئید ودرصد اسید چرب گیاهچه قیاق به صورت گلدانی بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار انجام شد.تیمارهای آزمایش شامل غلظت های عصاره آبی اکالیپتوس در سه غلظت ۱۵،۱۰،۵درصدو تیمار آب مقطر (شاهد)بود.نتایج نشان داد که افزایش غلظت عصاره اکالیپتوس باعث کاهش معنی دار طول گیاهچه و فعالیت آنزیم های کاتالاز،ساکارزسنتازوگوایکول پراکسیدز گیاهچه قیاق شد.همچنین با افزایش غلظت عصاره درصد اسیدچرب و غلظت مالون دی آلدئید افزایش یافت.نتایج نشان داد که افزایش غلظت عصاره اکالیپتوس دارای پتانسیل بالقوه در کنترل و مدیریت علف هرز قیاق بوده و می توان در راستای تحقق کشاورزی ارگانیک و تهیه علف کشهای با منشاء طبیعی از آن استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.